Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

10 Ağustos'ta vergi indirim başvurumu tamamladım. Sonuç ne zaman belli olur?

Hocam bende bi ara senin durumundaydım.
Korkma,bi problem olmaz.

tamam o zaman çok teşekkür ederim birde bu yeni iş yerime gelecek raporu ben alayım dimi eski rapor iş yerimde kalsın bu şekildemi yapmam lazım elime en son gelen rapor ile başvuru yapmam gerekiyor sanırım

Evet son gelen raporla başvuru yapacaksınız il sağlık müdürlüğüne

eyüp bey il sağlık değil o zman tekrar vergi dairesine gidip 6 ay sonra,eğer iş yönünde bir problem olmayacaksa beklerim bir acelem yok yeniden hasekiye müracaat edip elimdeki tüm raporlar ve tahlillerle başvuru yapayım diyorum yani burda beni tek üzen iş yerimin bana engelli kadrosundan çıkartıldın demesi eğer bunu demeyeceklerse sorun yok

İşkur devrede olmadığı için kadrodan çıkmazsınız.

raporumu 27 agustosda ankara gelirler vergi dairesine elden teslim ettim kaç gün yada ya sürer sonuçlanması ?

arkadaşlar maliye sevki ile hastahaneye başvuru yapmıştım sonuş hüsran tabi, 6 ay sonra tekrar direk hastahaneye gidip rapor alıp bunu maliyeye elden versem olurmu acaba? birde maliyeden sevk tarihim 6 haziran bu tarihten itibarenmi 6 ay işliyor buna göre 6 aralık veya 6 ocak gibimi başvuru yapmam lazım, çok soru soruyorum kusura bakmayın burdaki cevapları inanın devlet kurumları veremiyor güvneli bulduğum için buraya yazıyorum

eviss'te hastahaneden rapor bekleniyor diyor ağustos ta başvurdum acaba hala rapor hastahanedemidir, öyleyse başhekimle görüşüp belki ordan düzelttirme şansım olur ben heyete bile girmedim beni çağırmadılar bir şey söyleyen olmadı

rapor tarihinden itibaren 6 ay
eviss e takılmayın,oraya geç giriyorlar

Diabetus arkadaşım ben de raporumu kişisel olarak almıştım raporumu vergi dairesi kabil ediyor dün kesin ve net bilgileri vermiştim sana gördüğün gibi tüm yapılan yorumlar aynı onun için kafanı daha fazla karıştırma bence 6 ay sonra kişisel olarak hastaneye başvuru yap rapor için en azından raporun maliyeye gitmeden sonucu bilirsin .

arkadaşlar rapor hastahanedeymiş daha öğrendim rica ettim göndermeyin yanlışlıklar var diye, heyetten %37 diye geçmişti tip 1 diyabet ve tansiyon, ama bende 5 farklı hastalık ve bunların ilaç kullanım raporları mevcut, diyabet,tansiyon,nöropati,psikoloji ve göz kuruluğu, ben bir çok doktorla görüşmeden raporum heyete gitmişti, şimdi hangi yolu izlemeliyim pazartesi hastahaneye gidicem bu yanlışlığı düzeltmek için başhekimlemi görüşmem biri bana yol gösterebilirmi?

bilgisi olan yokmu arkadaşlar

il sağlığa gitmeden direk hastahaneden halledebilirmiyim bu düzeltmeyi please yardım

Başhekimden ziyade kurul başkanıyla bi görüş

dün haseki eğitim ve araştırma hastahanesine gittim , ne yazıkki rapor vergi dairesine doğru yola çıkmış, %37 diyabet ve tansiyon diğer tüm yerler boş nöropati,psikiyatri vs il sağlığa gitmemi söylediler gittim ordaki arkadaş itiraz edeceksn dedi, rapor fotokopisin aldırdı bana hastahaneden, seni direk hakem hastahaneye yollayacaz dedi 2004 yılında şişli etfal %40 tip 1 diyabet, 2012 yılında %43, ve son %37 rapora dahil edilemyen hastalıllarım vardı arkadaş şimdi şişli ve son çıkan raporunu koyarız dosyana dedi direk hakem hastahaneye gidersin şimdi yeniden tüm tahlilller, röntgenler vs yeniden düzenlenecek hakkımda hayırlısı,

rapor oranı yanlışlığı deliricem

merhaba arkadaşlar ağustos ayında vergi indirimi için çıkarttığım engelli raporu %37 olarak çıkmış heyetten, elime gelen resmi bir tebligat yok fakat,bu oran benim daha önce almış olduğum engelli haklarımı yok sayıyıor, hastahaneyle görüştüm raporum hastahenden vergi dairesine doğru yola çıkmış yapacak bir şey yok dediler il sağlığa itiraz edin, bende gittim il sağlkla görüşütm hastahaneden raporumun fotokopisini bir yazı yazarak tarafıma elden verilmesini rica etti, gittim aldım tip1 diyabet ve hiper tansiyon %37 olarak onaylanmış, ben 4 yıldır psikiyatri tedavisi görüküyorum eski raporumda %10 oranım var ve dyabetik polinoropati hastasıyım bunların oranları girilmemiş emg testi yapılmadı psikologla görüşemedim bu şekilde heytten çıkmış, il sağlık evraklarını tamamla hemen seni kartla eğitim ve araştırmay sevk edeyim hakem hastahaneye diyor, vergi dairesini aradım bilgi almak için oda bekle eline rapor gelsin ondan sonra müracaat et diyor mükkerer olma !! ne yapacağımı şaşırmış bulunmaktatyım zaten psikiyatır tedavisi görüyorum bu durum beni mahvetti ne uyuyor nede yemek yiyiyorum birine zarar vermekten korkuyorum inanın çıldırıcam ne yapmalıyım?

Raporu aldığınız hastaneye gidin düzeltirler. Bende ekpss sınavı ile atandım çalışamayacağı iş alanlarında bir şey yazmadığı için tekrardan rapor istediler. Tekrardan rapor alırken doktorlar çalışamayacağım iş alanlarını yazdılar fakat oran yazmadılar sadece bunu istiyorlar diye bu yüzden oranım %20 çıkmıştı. Başhekime çıkıp durumu anlattım ve 1 hafta bir oraya bir buraya gezdikten sonra sonunda raporumu düzelttirebildim hiç itiraz filan etmeden düzelttiler sadece bir dilekçe yazdım başhekimliğe

birkan bey hastahaneyle görüştüm rapor vergi dairesine 27 ağustosta çıkmış gitmiş dediler il sağlığa itiraz et diyorlar dün hastahanedeydim kendi yanlışlarını beim üzerime yıktılar burnundan kıl aldırmıyorlar anlamadım gitti

Tip 1 diyabetliysen eczaneden ilaç raporunun hangi kodla verildiğini öğren.Raporunu Tip 1 diyabet ve organ hasarı var diye çıkarabilirsen alacağın oran yükselir.Eczaneden rapor örneğini rapor alırken göster.

ahmet bey benim raporum eksik gitti heyete yanlışka girdi benim daha yapmam gereken testler görüşmem gereken hekimler vardı bir dizi hatalar sonucu oranım %40 üzerindeydi zaten buna yeni hastalıkta eklendi

Üst Alt