Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

10 mayıs 2017 engellilere tatil mi?

kunta

Aktif Üye
Konular
158
Reaksiyonlar
5
arkadaşlar 10 mayıs 2017 yani yarın engelliler için resmi tatil varmı bunu valilikler açıklamadı resmi kurumlar duyuru yapmadı eger tatilse bu karara nasıl ulaşabilirim teşekürler.

[FONT=sans-serif]T.C.[/FONT]
[FONT=sans-serif]B A Ş B A K A N L I K[/FONT]
[FONT=sans-serif]Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğü[/FONT]
[FONT=sans-serif]Sayı : B.02.0.PPG.0.12-320-20515 03 ARALIK 2002[/FONT]
[FONT=sans-serif]Konu :[/FONT]
[FONT=sans-serif]GENELGE[/FONT]
[FONT=sans-serif]2002/58[/FONT]
[FONT=sans-serif]3- Ulusal düzeyde kabul edilen 10-16 Mayıs Sakatlar Haftasının ilk günü ile 3 Aralık Dünya Özürlüler Gününde, özürlülere yönelik faaliyet gösteren Konfederasyon, bağlı federasyonlar ve derneklerin kamu görevlisi olan yönetim kurulu üyeleri ile kamuda görev yapan tüm özürlüler idari izinli sayılacaktır. Saygılar... artık bu konuyu açmayalım :) [/FONT]

yusuf bey bu yazdıgınız yerin linkini paylaşabilirmisiniz benim amir soruyor da :)

o nasıl amir.
:D benim amirim geldi dedi yarın idari iznini kullanabilirsin diye :)

ya boşverin amirin cibiliyetini siz link varsa onu verin bana

10 Mayıs Engelliler Haftası'nın ilk günü resmi tatil mi?

Biliyorsunuz 10-16 Mayıs arası Engelliler Haftası Kamuda çalışan engellilere 10 Mayıs tatil mi? Bilen var mı?

bu kanun kamu filan değil bütün engelliler için gecerli olmalı

Meb tatil arkadaşlar.Yanlız yarın işler yoğun oldugundan ben izni cuma gününe kaydırdım.

Bu başlığı görmeden önce birisi çarşamba tatil diye anlatmıştı. Ama ben çalışırım. İşler yoğun.

Bence de kamu ve özel olarak ayırt edilmeden ,başbakanlık genelgesi ile 1 gün resmi tatil edilebilir,Aile sosyal bakanlığı bu konuda çalışma yapabilir

Tatil değil sanırım.

Kamuda taşeron çalışanıyım tatil diye bi durum söz konusu değil en azından bizim kurumda yok .

ya arkadaşlar iyide bu genelde 2002 yılına ait ben 10 mayıs 2017 gününün engelli personel için resmi tatil oldugunu belirten bir resmi yazı soruyorum öyle bişey yokmu

Genelge değişmedi. Hala geçerli.

ya hala geçerlide bana 10 mayıs 2017 tarihihnin tatil oldugunu gösteren resmi yazı soruyor

İstanbulda Toplum Sağlığı Merkezinde çalışıyorum yarın için tatil dediler.

kunta adam yazı olmadığını biliyor işi yokuşa sürüyor. Genelge gösterince hiç birsey dememesi lazım.

ne yaptıkları belli değil. Kurumda kimsenin genelgeden haberi yok. Biz hatırlatıyoruz. O zaman gelmeyin diyolar. Bu kadar da personelini bilgilendiren amirlerimiz var. Şükürler olsun.

Amirini bilgilendiren personel desek daha doğru olur

Verilen bir hak var ortada. Sen istersen yapma tatil. Ben bu hakkı kullanırım.

ben tatil yapmicam gerek yok , zaten cok calışıyor ya memurlar :)

Üst Alt