Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Amirinin cevabını bekliyoruz kunta Ben tatil mi diye sormadan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü çalıştığım kuruma yazı göndermiş, ayrıyetten yarın yürüyüş olacağını katılımın sağlanmasını istemişler Bursa'dan gelecek arkadaş var mı?
Belediyede taşeronum dün bütün engelli çalışanlara bugün için izinli oldukları söylendi daha önce ki yıllarda uygulama şirket çalışanları için yoktu bende saşırdım nasıl olduda izin verdiler
Başbakanlık genelgesi olduğuna göre genelgeyi hatırlatmanız yeterli. Ayrıca yazıya da gerek yok eğer devlet memuruysanız tabi hakkınız olduğu için 10 Mayısta izin hakkınızı kullanın soruşturma vs. açmaya kalkarlarsa genelgeye atıfta bulunun gerisini amir düşünsün. Kendinizi ezdirmeyin.
arkadaşlar tatilimi yaptım 10 mayıs ta hepinize teşekürler .bizim kurumda amirler sanki ananonim şirketinin genel müdürü biz onların ırgatıyız amelesiyiz o şekilde davrandıkları için mecburuz yasal izin kağıdı göstermeyeçok kasmıyor bizimkiler sineğin yağını hesap ediyorlar kişisel egoları biraz buyuk amirlerin