Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

10 mayıs 2017 engellilere tatil mi?

işini seven çalışmasını da bilir tatilini de;)

kunta;

Amirinin cevabını bekliyoruz kunta :) Ben tatil mi diye sormadan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü çalıştığım kuruma yazı göndermiş, ayrıyetten yarın yürüyüş olacağını katılımın sağlanmasını istemişler :) Bursa'dan gelecek arkadaş var mı?

bana kalırsa engellinin amiri mumuru işcisi olmamalı engelli engellidir.

Belediyede taşeronum dün bütün engelli çalışanlara bugün için izinli oldukları söylendi daha önce ki yıllarda uygulama şirket çalışanları için yoktu bende saşırdım nasıl olduda izin verdiler

3 Aralık tatil, kar yağar tatil, 10 Mayıs tatil böyle olursa tabi kimse engelli çalıştırmak istemez

Başbakanlık genelgesi olduğuna göre genelgeyi hatırlatmanız yeterli. Ayrıca yazıya da gerek yok eğer devlet memuruysanız tabi hakkınız olduğu için 10 Mayısta izin hakkınızı kullanın soruşturma vs. açmaya kalkarlarsa genelgeye atıfta bulunun gerisini amir düşünsün. Kendinizi ezdirmeyin.

arkadaşlar tatilimi yaptım 10 mayıs ta hepinize teşekürler .bizim kurumda amirler sanki ananonim şirketinin genel müdürü biz onların ırgatıyız amelesiyiz o şekilde davrandıkları için mecburuz yasal izin kağıdı göstermeyeçok kasmıyor bizimkiler sineğin yağını hesap ediyorlar kişisel egoları biraz buyuk amirlerin :)

Üst Alt