Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

10 yıl sonunda ehliyetimi yenilerken bir sorun yaşar mıyım?

@Erhan50, ooo maşallah gönderdikleri mesaj 10-11 arası orda olun diyordu o mesaj yanıltı çoğumuzu ben 9 da ordaydım baktım isim listesi var yazdım hemen , hareket ettirici bir tertibat olmadığı için işlenmez diye biliyorum

@ozdenkara, Aynen bende 10:15'de oradaydım çok kalabalıktı Dr. abla üzdü beni öncekinde 102-78 kodlar vardı birde sana hediye 40.11 verelim dedi.

@Erhan50, sordum 40.11 için proje TSE gerekiyor dediler ama o kodlara kim nerde bakacak denk gelmedim çevirmelerde

@ozdenkara, aracım engelli aracı değil eski kodlardan dolayı ötv raporuda almadım bu güne kadar topuz tertibattan sayılmıyor yanında başka hiç bir ibare yok durup dururken aracımı neden engelli aracına çevireyim tamam tse onaylı topuz alalım varsa araca takalım dediğin gibi buna kim bakacak

@Erhan50, aynı düşüncedeyim diyelim ehliyete baktı 40,11 gördü araçta takılı sorun olmaz devam

Üst Alt