Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%100 oranlı raporla araba almak istiyorum. Kendim kullanabilecek miyim?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mhrrd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mhrrd

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Öncelikle herkeze merhaba arkadaşlar ben kalp nakli olmuştum ve engelli raporumun oranı %100 ve ben araba almak istiyorum. Ve birde görünürde hiç bir engelim yok kol bacak gibi ehliyet alıken H ekliyetimi almak zorundayim yoksa nasıl bir ehlıyet almam gerekir bilgilendirirseniz çok makbule geçer valla :o :o :o :o

Birde alcagım arabanın özellikleri bana kaça patlar sizce :) :o :o :o

Yeni Jetta 1.4 TSI 122 PS
Donanım Trendline
Opak Renk Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyatı (*1-2-3-8) 56.900 TL
Net Fiyat 32.681,18 TL
Ötv (%45)(%90) (*5) 14.706,53 TL
KDV (%18) (*5) 8.529,79 TL
Motorlu Taşıtlar Vergisi (*5) 472,50 TL
Trafik - Tescil ve Ruhsat İşlemleri Resmi Bedelleri (*5/6) 234,40 TL
Trafik Tescil ve Ruhsat İşlemleri Hizmet Bedeli (*7) 275,60 TL
Opak Renk Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyatı (*1/2/3/8) 56.900 TL

38620.69 gibi bir fiyata ötv siz hali ile geliyo fakat siz ötvsiz alabiliyonuzmu o konu hakkında uzman degilim

Yakınlarınız kullanacakmış gibi aracı alıp, herhangi bir sınıf ehliyetle kullanabilirsiniz. Hangi sınıf ehliyet alacağınızı sürücü yönetmeliği belirler ama B ya da H olması vergi hakkınızı engellemez, engeliniz ortopedik olmadığı için ve % 90 ve üzeri raporunuz olduğu için..
http://www.engelliler.biz/forum/oze...m-arac-sahibi-hem-yakinlari-kullanabilir.html

Hesaplama yapmak için: Ötvsiz Engelli Otomobili İndirimli Fiyat Hesaplama Programı-> Seyfettin KAHVECİ 2012 - 2015

Özür dilerim raporda %100 ne yazıyor?
İşgücü kaybı mı yoksa bir hastalık ismi mi?

Tamamdır o zaman sorun yok: Raporda yazılış tarzı veya taleplere göre %100 hastalık yada sakatlık ismi verilir. Hastalık yada sakatlık ismi verilen her rapor da özür oranı vermemiş demektir. Dolayısıyla Maliyeye gidildiğinde red edilebilirdi.
O yüzdendir sordum.

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt