Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

104 kod ile motosiklet ehliyeti alabilir miyim?

ozbekoglu

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
104 KODLU B SINIFI EHLİYETİM VAR BEN MOTORSİKLET EHLİYETİ ALABİLİRMİYİM TEŞEKKÜRLER

sadece otomatik vitesli araçlar kullanabilirsiniz başka hangi kodlar mevcut ? Ve engel durumunuz nedir ?

48 kodu yazılmadığından, 2 teker kısıtlaması yazılmadığından kullanabilirsiniz, ancak ortopedik engel durumunuz var ise yönetmelikte iki teker kullanamaz yazmakta bilginiz olsun ;)

@16Caner16,

Komisyon raporunda engelli AB Sürücü olabilir yazıyor bir de önceden gönderdiğim kısıtlama kodları var

KOMİSYONA GİRDİM 102- 10.02- 44.01- 44.04- 78 KISITLAMA KODLARINA SAHİP ENGELLİ AB SINIFI SÜRÜCÜ OLUR RAPORUM VAR BU RAPOR İLE MOTORSİKLET EHLİYETİ ALABİLİRMİYİM CEVAPLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Merhaba, sağlık raporumda 1. grup sürücü olur diyor, açıklamada da monoküler ehliyet alabilir yazıyor. Kısıtlamalar 64-101-102-103.03-42.01-42.03-42.05
Milli eğitimden gönderilen bir yazıya (kaskın görüş alanımızı kısıtlayabileceği görüşü) istinaden, sürücü kursları, A1 motor ehliyeti başvurumu kabul edemiyorlar. Ama sürücülerde aranılacak sağlık şartları yönetmeliğinde böyle bir engel yok. Görüşleriniz nedir? Teşekkür ediyorum.

Üst Alt