Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

110 TL olan MEB sınav ücreti 50 TL 'ye düşürülmüş

Madde 11 - Devlet Personel Başkanlığı'nca dönemler itibarıyla yapılacak sınav duyurularını müteakip, müracaatlar söz konusu duyuruda belirtilen ilgili kamu kurum ve kuruluşlarına yapılacaktır. Müracaatlar sırasında ilgilinin beyanı esas alınarak, (Ek-I)'de yer alan "İş Talep Formu" ve son üç ay içerisinde çekilmiş bir adet orijinal vesikalık fotoğraf ile sağlık kurulu raporunun fotokopisi dışında başka hiç bir belge istenilmez.

gtrcgokhan arkadaşım verdiğin bilgi için teşekkür ederim.

sorun olursa bu şekilde söylerim bende.

Resmi Gazete Tarihi: 16.09.2004
Resmi Gazete Sayısı: 25585

Geçerli değil zaten hepimiz merakla MEB in elektronik başvuru formunu ve sınav ücreti değişikliği konusundaki resmi açıklamayı yapmasını bekliyoruz.

bylunatic;

bana milli eğitim müdürlüğü özlük hakları şefi telefonda söyledi bunu mebden bilqi qeldiğini sınav ücretinin 50 tl olduqunu söledi bende yazdım kımse ınanmadı :)

ücret konusunda bende böyle olacağının duyumunu almıştım. Bende MEB i aradım ve kesinleşmediği söylenmişti bu sabah. Bir arkadaş gitmiş bankaya yatırmış banka bukadar demiş direk zaten.

ayrıca rapor aslı ve sabıka kaydı gibi şeyler istendiğinide söylemiştin hatta rapor aslını almak içinde birsürü eziyet çektiriyorsun kendine. resmi gazete sayısı ve ilgili madde eklendi bi başlık altında. rapor orjinalini başvuru esnasında hiçbir koşulda isteyemezler. aynı zamanda sabıka kaydınıda isteyemezler!! bunlar atama esnasında istenilecek belgeler!

bylunatic;

bır arkadasım gitmiş.. alel acele hemen yanıma qeldi mehmet böle böle dedi rapor aslını ıstıyolar dedi şok oldum cunku benımde rapor defterdarlık makamında. aradım Karabük Milli Eğitim Bakanlıqını. Sabıka kaydı istiyoruz. rapoırun aslını istiyoruz dediler. ben izah ettim rapor dedım yok vergi indirimden yararlanıyorum bu yuzden aldılar dedim. size dedim tasdikli örnek getirim dedim bana dediği hayır dedi olmaz dedi klavuzda böle birşey yazmıyor dedi. işin ilqinç yanı sabıka kaydı neyın nesıde ıstıyo onuda anlamıs değilim ama bunlar olmadıqı sürece başvurumu yapmıcaklarını sölediler. bende mecburen qiddim defterdarlık'a raporumun gecici süreliğine bana verilmesini talep ettim yarın öğleden sonra raporu qecici süreliğine alacağım.

Üst Alt