yahu Allah'tan korkun artık.bu insanlar sizin insanlarınız.her şeyi karmakarışık ettiniz.ben şahsen hakkımı helal etmiyorum.her sene her sene aynı yönetmelik ama tarih değiştir insanları mağdur et.kazanılmış haklar,mükerrer rapor engellemek için falan filan derken kazanılmış haklarıda yok sayıyorlar neresimi aşağıdaki 2.bendi okuyun "herhangi bir sebeple diyor" bu herhangi bir sebep ne olaki bu sebepler açık açık yazılmadıkça her kurum sizden rapor istemeye devam edecektir yani raporunuzuzun süreli veya sürekli olması hiç bir şey ifade etmiyor bu yönetmeliğe göre "sürekli" kelimesini ben mi yanlış anlıyorum acaba
[FONT=Times New Roman]Kazanılmış haklar[/FONT]
[FONT=Times New Roman]MADDE 18 (1) Bu Yönetmeliğin yürürlüğe girdiği tarihten önce; özürlüler için düzenlenmiş sağlık kurulu raporlarıyla belirlenmiş olan özür oranları, çalışma gücü kayıp oranları, vücut iş görme gücü kaybı oranları, tüm vücut fonksiyon kaybı oranları geçerli olup bu oranlara dayanılarak sağlanmış sosyal destek ve yardım hizmetlerinin sürdürülebilmesi için yeniden özürlü sağlık kurulu raporu düzenlenmez.[/FONT]
[FONT=Times New Roman](2) Ancak, süreli verilen raporlar ile ilgili olarak hastaneye yeniden sevk işlemi uyarınca veya herhangi bir sebeple yeni bir rapor istenmesi durumunda, özür oranları, bu Yönetmelik hükümlerine göre yeniden belirlenir.
[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Kazanılmış haklar[/FONT]
[FONT=Times New Roman]MADDE 18 (1) Bu Yönetmeliğin yürürlüğe girdiği tarihten önce; özürlüler için düzenlenmiş sağlık kurulu raporlarıyla belirlenmiş olan özür oranları, çalışma gücü kayıp oranları, vücut iş görme gücü kaybı oranları, tüm vücut fonksiyon kaybı oranları geçerli olup bu oranlara dayanılarak sağlanmış sosyal destek ve yardım hizmetlerinin sürdürülebilmesi için yeniden özürlü sağlık kurulu raporu düzenlenmez.[/FONT]
[FONT=Times New Roman](2) Ancak, süreli verilen raporlar ile ilgili olarak hastaneye yeniden sevk işlemi uyarınca veya herhangi bir sebeple yeni bir rapor istenmesi durumunda, özür oranları, bu Yönetmelik hükümlerine göre yeniden belirlenir.
[/FONT]