Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

15 gün oldu 2022 için gelen giden yok!?

-mka

Hayır söylemedim. Koskoca vakıf heralde biliyorlar. Bakalım hala haber bekliyorum.

Emrdyl

bazen bılemıyorlar.her memur aynı yorumlayamıyor kanunları ondan kerrıde hatalar yanlıslıklar olabiliyor

Emrdyl

bence hastaneye gıdıp bı sorun baya zaman geçmış

Hastane başka şehirde.
Bu sabah geldi vakıftan personel. Evrakları doldurdu, 15 gün içinde netleşir dedi. 18 ocakta başvurdum ne anlama geliyor bu. Zaten 1.5 ay bekledim. Toplamda 2 ay mı beklemem lazım. Daha e devlette birşey yok.

Emrdyl
15 günde netleşir deyikler.baglandıgı zaman başvuruyu ocakda yapıksın zor görunuyo ama yetişirse mart ayında şubat mart oalrak 2 aylık alırsın yetişmezse mart ayında 3aylık alırsın

-mka

Nasıl yani tam olarak anlamadım. Marta zaten iki gün kalmış. Nisan ayı o heralde.

Emrdyl
evet ya marta yetişmez mart ortasına denk gelıo ve ödemelrde her ayın 5 ila 10 u arası yatıp bu durmde nısana kalır ve 3 aylık toplu ödeme alırsın

-mka

Anladım sağ ol bakalım. Peki e devlette ne zaman gözükür ve hastaneye ne zaman gidebilirim.

Emrdyl

2022 maaşları her ayın 5 ila 10u arası ödendıgı için o sıralar bakarsan görebilirsin
e devletten sağlık provizyonuna tıkla orda mustehaktır dıosa faydalanıon eskının yeşilkartlısı gibi.

Emrdyl
lınke tıklanmıyo.kabul edılmemış demıssın kabul edılmedıyse bu durumda saglıktan ücretsız yararlanmıon bıldıgım kadarıyla.ggs yüksek çıkmıstır belkı.

Az önce e devletten baktım kasım daki red gelen 2022 aylıgı bugun devam ediyor yazıyor ne anlama geliyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Üst Alt