Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

15 Ocak 2025'den sonra emekliliğe başvuranların adım adım sgk süreci

Şehir Hastanesinden heyete girip, sonrasında SGK heyeti ve Ara karar sonrası Red aldım.
Hem Yaş hem prim hemde Engellilik oranı uymasına rağmen yeni kanundan dolayı 5 ay ile 20 küsür yılım gitti. Hastalık psikolojisi yetmiyor gibi bide bu çıktı.
Not: Bunların hepsi Bayram ve Hafta Sonları dahil sadece 17 gün sürdü. Bazı arkadaşlar 2-3 ay sürdü diye yazmış. Raporlarınızı kendiniz onaylatın yoksa çok uzar.
İtiraz edip SGK Yüksek Sağlık Kurula başvurdum ve Sonuç bekliyorum.

Arkadaşlar bu e devletten DYS evrak takip sorgulama sonlandırıldı mi
Bilgisi olan var mı o sorgulama bende çalışmıyor SGK yi aradım sonlandiruldi bilgisi verildi
Siz de calisiyormu ?

@serbetcimehmet, dys artık aktif değil size tavsiyem başvurunuzu muhakkak başvuru yaptığınız yere giderek takip edin.170 den falan da doğru bilgi alamıyorsunuz .millete ara karar çıkıyor günler aylar sonra haberi oluyor yoksa. 15 günde bir uğrayın sorun

@zeytin81,
170 arayarak eğer işlemle ilgili kayıt numarası oluşturursanız konu ile alakalı her sorunuza bağlı bulunduğunuz Sgk dönüş yapıyor max 3 iş günü diyorlar ama 1 iş gününde dönüş oluyor. Ben şahsen tüm sürecimi bu şekilde takip ettim.

@cfylmaz, sanırım kurumla alakalı Bağcılar sgk neredeyse 20 gün verilmiş kararı bildirmemiş 170 e .bize süreciniz devam ediyor diye yanıt geldi 170 den sonra kuruma gittik ara karar çıkalı 20 gün olmuş

@grafakir,

Gaziosmanpaşa SGK hocam oraya başvuru olduğu için dosyayı onlar takip ediyorlar Unkapanı da onlara yönlendiriyor şimdi artık sona geldik kısmetse ama işleyiş çok yavaş temmuz sonu veya Ağustos dedi 😄 ben ,22 ocakta başvurdum sağlık kurulu henüz Nisan ayının evraklarını kontrol ediyormuş galiba gönderen yere göre de değişiyor bu sistem

20 Mayıs'ta geldi karar 23 hastane sevk çıkan rapor Haziran ortasında geldi SGK ya sonra kurula yine yolladılar evragi

Üst Alt