Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

15 Ocak 2025'den sonra emekliliğe başvuranların adım adım sgk süreci

@dado84,

En önemli bir şey daha öğrenmek gerekiyor. Acaba sizin emekliliğiniz süresiz mi onaylandı? Şimdiye kadar yani yasada emekli olan kimseye süreli verilmedi.

@dado84 gözün aydın kardeşim, hayırlı uğurlu berektli olsun. Allah ağız tadı ile yemeyi nasip etsin senin adına çok sevindim🙏

Bende görüştüm, dosyam 14 ağustosta yüksek sağlık kuruluna gitmiş işlem sırası bekliyormuş önümüzdeki hafta açıklanır büyük ihtimalle 10 ay oldu yahu açıklansın artık psikolojimiz bozuldu 😀

Son düzenleme:
@İstanblue34,
Kardeşim Allah razı olsun senden 🙏 😂 ya ben sormasam laf alamıyorum ağızlarından ben sordum da söyledi bundan sonra bizimle işin yok dosyani unkapanina gönderdim maaşın bağlanacak orda dedi ama hafif mi orta mi bilmiyorum

@dado84, kardeşim hayırlı uğurlu olsun en çok ben dua ettim kardeşim sevincimiz ortak bende emeklilik dilekçemi verdim tüm arkadaşlarımın kardeşlerimin emekli olması dilegiyle sağlıklı mutlu günler

@güllerin efendisi, Çalışma gücü kaybı oranı olan % 60 ile % 60 özür oranı aynı anlama gelmez. Bu oranlar farklı yönetmeliklerle tespit edilmektedir. Malul sayılan sigortalılarımız veya hak sahipleri her hangi bir işte çalışamaz. Özürlü vatandaşlarımız ise özür durumlarına uygun işlerde çalışabilir.

Bazı Arkadaşlar Ek1 Hastalık Listesinde Hastalığım Var Nasıl Olsa Emekliliğim Garanti Diye Düşünmesin SGK Ona Bakmıyor SGK “Efektif Ambulasyon Sağlayamama” Kriterini Dikkate Alıyor Yani Diyor ki Herşeyi En Detayına Kadar Seni Emekli Etmemek İçin İnceliyorum Evet Yasa Çıkmadan Önce Meclis Komisyonun da Emeklilik Daha Kolay Olacak Yalanlarını Duymuş Olabilirsin Ama Bu Bizi Bağlamaz Bizi Bağlayan Keyfimize Göre Oluşturduğumuz Mevzuatlardır Diyor Kısaca Bu İş Çoktan Bitti Uzatmaları Oynuyoruz Aym den Hala Ses Yok O Kadar Bir Araya Gelindi İyi Niyet Gösterileri Yapıldı Sonuç ? “0” Önümüzdeki Günlerde Aym Gündeminde Görünmüyoruz Bu Süreç Ucu Dokunan Herkesi Yıpratacak..

@dado84, kardeşim hayırlı olsun kendim olmuş kadar çok sevindim, bende maltepe sağlık kurulunda çalışan biri aracılığı ile kurul incelemesine alındığını öğrendim bu ay açıklanacağının cevabını vermişler bekliyorum inşallah

Arkadaşlar iş gücü kaybı için benim rapor onaylanmış çok şükür önümüzdeki hafta içi sgk ya ulaşılmış emeklilik için başvuruyu yapıcam Rabbım hepinizin bu süreçte yar ve yardımcısı olsun umarım kolaylıkla gider işlemleriniz

@güllerin efendisi, biliyorum ama belli bir süre zaten çalışmayı düşünmüyorum çalıştığım iş nedeniyle çok yıprandım

@burcu111,
Teşekkür ederim omurilik felci geçirmiştim koltuk değneğiylw yürüyorum ayakta platin ve iki bacakta diz kapak altı his kaybı

Şimdi onaylandı sgk evrak bize gelince işleme alacağım dedi işleme aldığından ben istifa vericem ormanda ayriyeten bir haberni bekliycem bu süreci sormayı unuttum🤣

@Birgül.halil,

Anladım o zaman sıkıntı yok zaten tazminat da alacaksın 🤣🤣🤣🤣🤣 tazminatı bölüşelim mi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

İş yeri senden sgk,dan kağıt ister onu vereceksin ondan sonra çıkışını yaptırıp emeklilik işlemlerini yapabilirsiniz 😊

@güllerin efendisi, ahaha gel beraber ıslatalım🤣

@Ferhat3333, benim 3900 günüm var muhtemelen orta düzeydenoldum ama çevremdekiler tanışalım nedeniyle ile ağırdan olabilir dedi bugün pazartesi sordurcam onuda çünkü raporda bez ve sonda olarak nöroloji mesane geçiyor

@Ferhat3333, benim 3900 günüm var muhtemelen orta düzeydenoldum ama çevremdekiler tanışalım nedeniyle ile ağırdan olabilir dedi bugün pazartesi sordurcam onuda çünkü raporda bez ve sonda olarak nöroloji mesane geçiyor

@Ferhat3333, benim 3900 günüm var muhtemelen orta düzeydenoldum ama çevremdekiler teşhisim nedeniyle ile ağırdan olabilir dedi bugün pazartesi sordurcam onuda çünkü raporda bez ve sonda olarak nöroloji mesane geçiyor

Ben hala heyecanlıyım haber nedeniyle yanlış yazdım sileyim derken kopyaladım🤣

@Manemm, benim sevk edildim ama randevu bulamamıştım hastanedeki sağlık kurulundan memur sağlık kurulundan normal randevu alın daha iyi olur dedi o şekilde gittim ben gittiğim doktorlara durumu söyledim daha hızlı işledi süreç

Son düzenleme:
Üst Alt