Konu başka başlığın konusu aslında.
Öncelikle bende durumumu yazayım da kafanızda soru işareti olmasın.
2021 de emekliliği hakedip başvurdum. Emekli olacağım diye işten de ayrıldım.
2025 te emekli olabildim.
Sgk sağlık kurulunun işleyişini bilmemekle beraber haftada 20 kişiye bakıyorlarsa araya giren 800 kişi senin dosyayı kaç ay geri götürür?
Sgk sağlık kurulu neden 20 kişiye bakıyor diye eleştiremeyiz. Çünkü orda görevli doktor senin dosyana bakmak için doktor olmadı. Dışarıda da bir görevi var. Hastaları var. Toplantıları, yaz tatili, yıllık izinleri var.
Dosya ya bak geç, bas imzayı yapamıyorlar. Her yerde olduğunu tahmin ettiğim haset insanların şikayet için tetikte beklediği gerçeği var.
Daha 1 hafta olmadı, profesörü ilacı günü gelmedi, parasıyla alacak durumu olmayan fakir hastaya 1 2 hafta önce ilaç yazdı diye tutukladılar.
Yeri geliyor yazıcıdan 1 sayfa kağıt çıkarmak 3-4 saat sürüyor.
Bahane olsun diye yazmadım, ben haklıyım sen haksızsın diye hiç yazmadım.
Peki niye yazdım, maalesef sistem bozuk, bizi yönetenler kötü de, o yönetenleri seçenler iyi mi? 800 tane sahte engelli raporlu tek bir şehirde.
Bu 800 kişinin aileleri, iş arkadaşları, komşuları, akrabaları hiç mi bir tane aklı başında biri çıkmamış.
@bjk11
Sana laf anlatmaktansa erinmem kuzey kutbunda deve arar bulurum getirir burda Hendek atlatırım daha iyi.
Yasa 2025 te çıkmadı. Yasa 2008 de Yönetmelik 2021 de çıktı.
Yani 2025 te emeklilerin rekoru felan yok sadece senin yılın 2025 te dolmuş sen 2025 e takılmışsın.
2025 te çıkan yasanın kat be kat fazlası 2021 den beri mağdur.