Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

15 yıllık OKB hastasıyım. %40 rapor alabilir miyim?

Ben çözmüştüm daha evvel . :) gatada.

Geçenlerde gittim aldım epikrizi fotosunu atım diyicemde nasıl atılır

Testin sonucu ne pekiyi yazamaz mısın ? Nedir testteki amaç daha çok onu merak ettim .

Artı_Noksan yalnız şöyle bir durum var mesela aklıma gelen bir iki soruda mani psikoz dönemi midir nedir o zaman hissettiğim şeyleri şu anda hissetmiyorum ben şu anki durumuma göre cevap verdim bir sıkıntı olur mu acaba ? Mesela bir örnek "Ben önemli biriyim " sorusu vardı doğru ,yanlış şıklarından ben yanlışı işaretledim yani önemli biri değilim dedim ama atak geçirince de kendimi önemli biri sanıyorum şu anda öyle olmadığımı biliyorum ama kafam karıştı bu konuda .

Ben 2006 da ilk tedaviye başladım . 2010 da askerlik için heyete girdim tecil etti heyet bir yıl. Daha sonra ikinci gitmede muanede dangalak bi komutan çıktı dedi okb askerlik yapar gönderin dedi . :) sonra başladı serüven . Gittim askere . Zor oldu başlarda sonra istirahatle sıhhı izinlerle . Balıkesirde yatırdılar 13 gün sonra GATAda bir hafta . Nöbet yok spor yok silah yok ağır bedeni faaliyetler yok . Yatarak askerlik yaptırdılar . Askerden sonrada geldim devam ettim bi hastanede tedavime bir süre sonra baktım fayda etmiyor bıraktım . 2013 dü galiba doktora dedim ben heyet raporu istiyorum dedi bu hastalığa heyet rapor vermiyoruz . Bende sinirlendim çıktım bir daha gitmedim hastaneye . Yıl 2019 olmuş yeni haberin oluyor herkes alıyormuş . Geçen hafta tekrar gittim doktora aynı hastaneye ilaç tedaviye devam ediyoruz . Yaş oldu 31 bakalım ne olacak . Bir kaç ay geçsin heyet için baş vurucam. Geçen günlerde gittim GATA’ya aldım epikrizleri. Balıkesirde yatış , gatada yatış raporları mmpı test sonucu . Vsvs . Belki heyete girmek istersem lazım olur diye z

@sokrates sizin içinizden ne geliyorsa onu cevaplamanız gerekir . Orda sizin karakterinizi neye meyilli olabileceğinizi hangi rahatsızlığa yatkın olduğunuzu vsvs . Bende öyle şeyler yazıyor ki bende şaşırdım. 2011 yılında yatmıştım . Geçen gün gittim epikriz istedim . Dün gördüm test. Sonucunu . Orda çıkar sen rahat ol üstad neyin varsa . Bu şekilde şupheci yaklaşımın zaten okb Li olduğunun alameti .

engelli iş başvuru

normal islere basvuruda bu engel raorunu ibraz etmek zorunda miyiz ve onumuze ise giriste herhangi bir engel cikarir mi

ve normal kpss vs giris hakkimiz hala mevcut mudur

son olarak su indiriminden yararlanmak icin ev illa uzerimize mi olmak zorunda yani AİLE ile yasadigimizda faydalanabilir miyiz

selamlar arkadaslar

OğuzHan112 hocam selamunaleyküm. Geçen pazartesi okb için heyetraporu için gittim doktorları gezdim psikiyatri işlevselliği kısmen düzelen 40 yazdı . Heyet için 13 şubat verdiler . Heyette değiştirme durumları olur mu heyette büyük olasılık o doktor da olacak . Bu heyette soru vs soruyorlar mı . Teşekkür ederm

sizin kac yillik okb ve heyette birsey degismez verirler cikarsin

2006 dan beridir.2 kere yatış

Arkadaşlar yarın heyete gireceğim dua edin hayırlısıyla alalım raporu . Doktor kısmen düzelen 40 puan yazmıştı kağıda . Eğer bi gariplik olmaz değiştirmezlerse alırız diye düşünüyorum . Hayırlı akşamlar

Heyet bitti girip çıkmam bir oldu . Ne kadar zamanda öğreniriz sonuç ?

40 oran almışım okb den süresiz . Süresiz olması Garp geldi normalde 1 yıllık vermiyorlar mıydı

Üst Alt