Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1500 Engelli Öğretmen İçin İmza Kampanyası

Aynı zamanda belirli günlerde Twitter etkinliklerimize destek olun ki atanalım. Böylece Lisanta kadro açılsın arkadaşlar... Hepimizin yararına olacak bu atama.

Elbette sadece öğretmenlik branşı için değil, bu mücadele tüm arkadaşlarımızın yararınadır. Bir 'tık' sadece

kardeşim daha öncede belirttim. bu tür siteler sadece kendi faydaları için var. kendileri reklam gelirlerinden veya üyelikler üzerinden para kazanıyor fakat bize bi yararı olmaz. bu tür sitelerin aracılık yapmalarını beklemek yerine bimer cumhurbaşkanlığı meb talim terbiye başkanlığı gibi kurum kuruluşlar üzerinden şahsen başvuru yapmak daha mantıklı ve daha doğru olur .

aynen katılıyorum cok saçma bi yerden kampanya başlatılmış sürekli hedef yenileniyor tek amaç sitenin reklamı donuyor ama imzalar dikkate alınmıyor bunu bizzat yaşadım

Daha fazla platformdan yürütülsün diye düşündüm ama sitenin işleyişini bilmiyorum

Dvrm2

Eline sağlık hocam. Sorsaydın eğer yapılmışı vardı zaten. Olsun, düşünmen yeter. Beğenmeyenler kendi süper çalışmalarını sunabilir.

Son düzenleme:
Dvrm2

1500 kadro sadece öğretmenlik için verilirse,toplam 6000 atama olacak..ee biz ne yapacağız..bence eşit bi dağılım yapılsın herkes için..

fringe

Kendimizi düşünürken asla diğer adayları mağdur etmek istemeyiz. Amacımız öğretmen atamalarının ayrı tutulup hepsinin birden veya aşamalı olarak alınması. Sadece MEB'de 16 bin açık varken 6 bin atama komik doğrusu.

İmzaladım umarım işe yarar, ayrıca imza başlattığınız sitenin bir çok başarılı imza kampanyalarını gördüm ben inşallah bu da amaca ulaşır ama görüyorum ki çok az kişi imzalamış bu konu önemli aslında öncelik öğretmen atamaları olursa bizlerin de yolu açılacak, atanamayan öğretmen de mecbur memurluğu yazıyor ee bizde yazıyoruz kadro yetmiyor işte, ayrıca bir arkadaşın da dediği gibi gerekli yerlere de sürekli yazmak gerek deee işte engelli arasında çok fazla bir dayanışma olmadığı için her şey yarım kalıyor küçük bir toplulukla da bu işler yürümüyor ne yazık ki..

fringe

Öğretmen atamaları 6000 kadrodan bağımsızdır.

Son düzenleme:
Haziran ayi icerisinde atama olur mu peki bilgisi olan var mi

Çalışmalar bu yönde. Ama ileri bir tarihe sarkacak gibi

Üst Alt