Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

16 Şubat'ta atanan engelli öğretmenlere tebligat ne zaman gelir?

eemaey

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
16 Şubat'ta engelli öğretmen olarak atanan arkadaşlar size tebligat geldi mi? ne zaman gelir ?

Bende bursaya atandım bikaç kez aradım belgelerinizi hazırlayın biz arayacaz dediler.
Yine Bursaya atanan irtibatta olduğum biri atanır atanmaz dilekçe vermişti memleketine geçmek için bugün memleketindeki meb aramış ve belgeler için bu ayın 15 i son demiş.
İlden ile değişiyor galiba belgeleri vermek için

16 şubatta ben de atandım. İl değişikliği için dilekçe vermedim. Bekliyorum.

atama puanlarını nasıl ögrenebiliriz hangi bölüm kaçta kapattı acaba link varmı arkadaşlar

Belgeleri teslim için aramış olmaları lazım. Ben teslim ettim belgeleri. İlden ile fark ediyor galiba

tornado64
Belgeleri teslin ettikten sonra birşey dedilermi şu tarihte iş başı yapacan diye?

karveküs
Hayırlı olsun öncelikle hala aramadılarmı?
Sizdemi bekliyorsunuz

Evrak teslimi için bekliyoruz face gruplarında okulu belli olan pazartesi derslere bailayacak hocalarımız var.
Sizde evrak teslimi için bekliyosunuz demi hocam?
Bölüm nedir hangi şehre atandınız?

Hataya atandim evraklarımı verdim çağrılmayı bekliyorum. Bolüm okul öncesi. Siz hangi bölüm

Fizik benimde hocam bursaya atandım hala evrak teslimi için bile aramadılar

Aday mıyım kadrolu muyum?

16 şubatta mebe öğretmen olarak atandım kadrolu yazıyor başka bir yerdede adaylık sürecinde yazıyor hizmet içi eğitimlere katılamacakmıyım?
Danışman öğretmen atamam yapılmamış bir sorun çıkarmı?

Üst Alt