Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

18 yaşını dolduran kızımın maaşı kesildi. Tekrar ne zaman bağlanır?

23 Eylül'de engelli aylığına başvurduk ne zaman maaşı alırız?

başvuru tarihi: 23/09/19
yardımın durumu: devam ediyor
e devlette yardımın durumu devam ediyor yazıyor?

maaş bilgisi e devlette ne zaman gözükür?

23 eylülde başvurduk ekim ve kasım yatmadı e devlette devam ediyor yazıyor miktar ve aralıkta yatıcak mı nasıl öğreneceğim yaa?

kalem abla bende 5eylde basvurfum devam ediyor yaziyor 40puan 18yas alti aralikta nekadar alirim

adanalı01
18 yaş altı olanlar 40 69 arası olan 509 tl yi alıo raporu kaç olursa olsun

zaten şu an beklemiyorum. ancak yatıp yatmayacağı yazmıyor merak ettim sadece devam ediyor yazınca. normalde miktar yazmasi gerekiyomus galiba da..

asliölge
kasım 25inden sonra yenıden e devlete bakın 25inden sonra görunmeye başlar

@-mka

bakıyorum anca bi şey yok?

ekim ve kasım dahil olmak üzere 2 aylığımızı almadık 20 ekim gibi e devlette devam ediyora döndü ancak ya aralıkta yatmazsa? e devlette ne zaman odemeniz hazirdir yazar? bursada yasiyorum. gidip kaymakamliga sormalı mıyım?

asliölge
mesajını okuyunca e devlete baktım kasım görünüyo henuz aralık görünmüo güncelleme edilmeyık demekkkı bi kaç gün daha beklemek lazım

Fatma mehmet

ben ebm alıom ve mesajınızı okuyunca yenıden baktım gene güncelleme edılmemıs.2022 leri bilmiom

evet güncellenmiş bugün sabah gordum.

-mka
2022 aliyodum guncellenmis 3 ay olarak yatmis sonunda yaa.. peki bu maaşı gününden önce çekemiyoruz dimi?

asliölge
gününden önce çekemezsiniz.ptt kartınız varsa günügeldıgnde mısal ayın 5 i dielım gunu ayın 4ünde gece 12 yi 1 geçse 5 i olacagından gece bıle çekebılırsınız kuyrukda bekleme derdı olmadan ama pttkart yoksa içerden şubeden çekecebilecegınız için sıra bekleme durumu olabılırhayırlı olsun güle güle harcamak nasıp olsun

Üst Alt