Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1988 SGK girişim, 3700 prim günüm var. Ne zaman emekli olabilirim?

Anlıyorum yazıyı kendiniz teslim etmişsiniz SGK keşke vermeden vergi dairesine hıza etseydi niz SGK vergi indirimimi teyidi ni istiyor sağlık raporumu deil diye ama raporunuz süreli olduğu için yine bu durum karşınıza çıkardı ilerde isterseniz bir dilekçe verin vergi dairesine ve SGK belki bir şey çıkar,

Olurda bu şekilde işleme devam edilirse emekliliginize 1.veya 2 kontrolden sonra kontrol şerhi kalkar emekliliginizde tabi sağlık durumunuz da bir iyileşme olmaz ise.

Kronik kalp rahatsızlığı idi kriz ve bir stand var 30 hipertansiyon 10 hiperlidemi 10 43le onaylanmisti

Evet raporunuzun gördüm umarım 1,2 kontrolden sonra emekliliği niz sürekliye döner,

kodw

Sakatlık indirim hakkında süre kısıtlaması olduğundan emin misiniz? Defterdarlığa gidip sordnuz mu bunu?

bulent bey merhaba ankarayi aradim tc no ile vergi indirimini kontrol ettiler ve benim vergi indirimimin suresiz oldugunu tekirdag malkara vergi dairesinin sure koyamayacagini soylediler bende bimerden basvurdum cuma gunu tekirdag vergi dairesinden bizi sikayet etmissin diye bana telefonla ulastilar

bir dilekcede vergi dairesine gondermistim durumun duzeltilip sgk ya bildirilmesini diye

yalniz bu arada kontrol muayenemede 45 gun var beklesmmi yoksa sevk alsammi bilemedim

kodw
sen yinede sevk al hocam...Git muayeneni ol
Rahatsızlığın devam ediyorsa zaten aynı raporu vereceklerdir
Bu sefer emeklilikte sürekli olur muhtemelen

kodw

Bilemedim. Ben olsam bayramdan sonraya kadar beklerdim sanırım.

teşekkürler bülent bey belki diyorum bi cevap gelir bine eden veya vergi dairesinden normalde rapordan çekinmiyoruz ama size daha öncede yazmıştım hiperlemi kolestirolden cekiniyorum

bülent bey bu gün tekirdag mal kara vergi dairesini aradim sgk ya yazi yazdığını oradan takip edebilecegimi soylediler sgk kaldirabilirmi maliyenin yazisiyla

Teorik olarak sgk her kurumdan bağımsız olarak emeklilik konusunda karar verebilir. Kontrol muayenesi isteyip istememek tamemen sgk'Nın inisiyatifinde

nihayet vergi indiriminin suresiz oldugunu kabul ettirebildim çok şükür
kontrol muayenesinden kurtuldum hak yerini buldu

vergi dairesi bimer başvurusundan sonra hatasını duzeltti sgk dan kontrol süresini kaldırması için yazi yazdı sgk da bu gün itibarı ile kontrol muayesinin kalktığını söyledi sukur

eyvallah sagolasin

adem yavuz

bülent bey merhaba nihayet vergi indiriminden emeklilikte kontrol muayenesi derdinden sizin ve arkadaşların tavsiyesiyle kurtuldum şahsınıza ve tüm sitedeki arkadaşlara teşekkür ederim

Üst Alt