Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1991 ssk girişim, %70 raporum ve 3380 günüm var. Ne zaman emekli olurum?

saygıdeger ufuk alp bey malül emekli olmadan önce sizle yazısmıştık tekrarsize işim düştü malül emeklilik maaşım kesildi niye bilmiyorum hastaneden yuzde yetmiş rapor almıştım ama kesildi şimdi ne yapmam gerekiyor bir arkadaşım vergi indirimine başvur ordan emekli olursun dedi calışacak halim yok hastalıgım t all akut lenfoblasyık lösemi ve idame tedavim devam ediyor aldıgım rapor hep yuzde yetmiş nasıl bir yol izlemmeliyim yardımcı olursanız sevinirim cok sagolun

şener sef

İlk sigorta giriş tarhiniz,prim gün sayınız ve doğum tarihiniz nedir?

1990 gözüküyor 1991 prim yatmış 3631 gun 23.02.1972 doğum tarihim

şener sef
Tam prim ödeme tarihi nedir. (x/x/1991)
Vergi indirim hakkı almanız için çalışıyor olmanız şart şu şekilde olabilir bir tanıdığın yanında 10-15 gün kadar ssk lı olunabilir bu esnada vergi indirim hakkı için müracaatta bulunabilirsiniz.
Tam prim yatırma tarihini yazar iseniz emeklilik şartlarınızı da hesaplayalım..

25,09,1990 ilk giriş4a 506/4 Aylık Bordro 2601019664051 SENER ACAR
51393
2601
1991/03
1
Asıl 50 1.335.000,00 01.10.1991 31.12.1991 durum böyle gösteriliyor hocam

1991 Yılı Genel Toplamı 50 1.335.000,00

yüzde yetmiş rapor almama ragmen malülıyet im ibdal edildi bi anlam veremiyorum doktor ile görüştüm 2017 mayıs ayında oranım yüzde 30 olacak dedi ilave rapor alsam olurmu mesela noroloji ayaklarımdakemoterapiden hasar kaldıbel fıtıgım var ve böbreklerimde 7 mm tas var ayriyetten göğüs kitlem vardı fakat kitle eridi kalmaadı diyorlar ama izi beliymiş ne yapacagimi şaşırdım

işin tuhafı bel fıtığından ameliyat olamıyorum lösemiden dolayı ayaklarımdakı hasar kalıcı dendi böbrek taşını kırdıtramıyorum radyosyon dan dolayı lösemi nüksetme durumu var ve raporlara bunu yansıtamıyorum kafayı yiyecegim oda olursabide pisikyatris eklices tam olacak hocam bi yol gösterin

norolojı muayene ediyor rapor normal diyor 1 saat ayakda kalsma 2 gun acı cekıyorum iş arıyorum gel diyorlarhastayım deyınce olmaaz diyorlarne yapacagım bilmiyorum

şener sef

Defterdarlıktan sakatlık indirim hakkı elde etmeniz şartı ile aşağıdaki tabloya göre erken Yaşlılık emekliliğinden yararlanabilirsiniz:

2008_oncesi.PNG

Bülent bey vergi vergi indirim Hakkı elde ederek emekli oldum kontrol muayenesine gönderildim kontrol muayenesinde %42 rapor oranını geldiğini söyledi SSK ve beni emekli ettiler acaba bu devamlı mı olur tekrar bana kontrol muayenesi isterler mi Bülent bey bu üç kontrol muayene sırasında

Vergi indirimim süreli raporunda süreli SSK daki vatandaş dedi ki bu sefer dedi süresiz olacak dedi doğru mudur abi çok heyecanlandım ne yapacağımı bilmiyorum doğru mudur Bülent abi vallahi çok şaşırdım

Ocak 2019 da maaşımı alacağımı söylediler durdurulduğu yerden itibaren mi verilir abi tam Ağustos'ta durduruldusüreli olan vergi indirimi ve süreli olan raporum acaba Ankara maliye den süresiz olarak mı onaylandı bunları nasıl öğrenebiliriz Bülent abi

şener sef

Rapor/emeklilik sürekli olarak mı verilir bilmek mümkün değil.

Emekli maaşı kontrol muayenesi için kesildiği tarihten itibaren ödenir. Yani bir hak kaybı olmaz

Üst Alt