Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1995 SSK girişim, %40 raporum ve 4000 prim günüm var. Emekli olmalı mıyım?

merhaba karatas_52 , işyerinin emeklilik ile ilgili başvuru yapmasına gerek yok.bu işi sen taleb edeceksin ve evraklarını onlar hazırlıyacak.bu senin yasal hakkın.sen sadece çalışmak istiyorsan işverenle konuşup anlaşacaksın.tazminatını vermek zorunda.sgk sana kıdem tazminatı yazısı verecek , onu işverene vereceksin.

EVRAK BİLGİLERİ
VARİDE NO:
VARİDE TARİHİ:26.06.2012
GELDİĞİ YERBUCA/İZMİRT.C. KİMLİK NO
SİCİL NO:
TAHSİS NO:
ADI:
SOYADI:
EVRAK NO:
EVRAK TARİHİ:26.06.2012
EK SAYISI:0GİZLİ:Hayır
GELİŞ ŞEKLİ:ELDEN(VATANDAŞ)GELİŞ NUMARASI:
KONUSU:DİĞER
[SIZE=-1]
126.06.2012İZMİR SGİM BUCA SGM EMEKLİLİK SERVİSİNEELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
226.06.2012İZMİR SGİM BUCA SGM EMEKLİLİK SERVİSİNEZİMMETTEN ÇIKARILDI
328.06.2012KURUM DIŞINAÖ.KARGO İLE GÖN. ÜZERE İŞLENDİ & İADE KABUL EDİLDİ
431.07.2012ŞAHISTAAHHÜTSÜZ GÖN. ÜZERE İŞLENDİ
531.07.2012ŞAHISZİMMETTEN ÇIKARILDI

Sıra NoTarihBirimİşlem
[/SIZE]

arkadaşlar , bana yolladıkları postada ne belirtiliyor mesela alacağım ücret yazıyormu?nerden alacağım?

tşk kardeş ozaman herkese allah yardımcı olsun yılbaşından sonra başvuracam çalışmayacam aynı yerde yoksa tazminatımı alamam şimdi zaten emeklilerde çalışabiliyor emekl,likten 80 tlkesiyorlarmış işten çıkarsan otomtik düzelirmiş

kardeş senin bürüt 3000 tl ise net maaşın 2200 civarında hemen emekli olursan 2150tl maaşa bağlanırsın 2yıl var diyorsun askerlik yaptıysan yatıraskerliği emekli ol hayırlı olsunnnn

Emekli maaşımı ilk defa alacağım

Emekli maaşımı ilk defa alacağım.Alacağım tutar yazmıyor ama ek ödeme tutarı hanesinde 209 tl yazıyor.1 temmuzda maaşımın başladığını belirtilmiş.Bu para her ay verilecekmi ve görünen ücret 2 aylık ödeme içinmidir?

Az önce eşim aradı ve mektubun geldiğini söyledi.Yarın 'Kaç gün sigortalılık ve prim günü ile ne kadar emekli maaşı alıyorsunuz? ' sayfasında sizinle bilgilerimi paylaşacağım.

Emekliliğiniz hayırlı olsun. Emekli maaşınız hangi sitenin gösterdiği maaşa yakın çıktı. SGK nınkimi? SSK Emekli Maaşı hesaplama sitesininkimi? Çünkü ikisi arasında baya bir maaş farkı çıkıyor.

erolktr sağol,
Maaş farkı çıkıyor doğru,ama en doğrusunu SSK Emekli Maaşı Hesaplama. Ne kadar emekli maaşı alırım | Ücretsiz SSK Emekli Maaşı Hesabı sitesinde gördüm.Şimdi emekli olduğumdan sgk nın emekli maaşı hesaplama sayfasından farkı göremiyorum.Hatırladığım kadarıyla 550 tl fark çıkıyordu.1440 tl yi sgk sayfasından hatırlıyorum,emekli-maasi.com sayfasında 1997 yazıyordu ve doğru çıktı.Ben sgk dan gelen mektubu göreseye kadar ne alacağımı bilmiyordum.Hep yüksek olana inanmak istedim.Benim söylediklerimi dikkate alıp almamak senin taktirine .Yanlız benim mesai saatim çoktu ve bundan dolayı maaşımın yükseleceğini duymuşdum.

SGK nın sitesinde hesaplattırdığımda 1054 TL çıkmıştı, diğer yukarıda belirtilen sitede hesaplattırdığımda 1637 TL çıkmıştı. Neticede bağlanan maaş 1654 TL oldu. Tabii bu durum herkes için aynı olmayabilir. Bununla birlikte 3 dönemin ortalamasına göre (2000 Yılı öncesi, 2000-2008 arası ve 2008 sonrası) emekli maaşı şekilleniyor.

seref emekliliğin hayırlı olsun seni emeklilik için tekrardan hastaneye gönderdilermi. benimde yüzde 40 vergi indirimim varda.

erkan sağol,
hastane yada yeni rapor istemediler.İşyerinden çıkış belgem ve sadece vergi indirim yazımla gittim.Raporumu bile istemediler.İşlemler sırasıyla sorgulanıyor zaten.Vergi indiri alırken verilen raporun sorgulamasını kurumlar arasında denetlenerek onaylanıyor.o yüzden bu kadar zaman alıyor emekli olmak.Bence vergi indirimi alan herkes yaşlılık emekliliğinden faydalanacaktır.malüllük ile ilgili bilgim yok.umarım emeklilik şartlarını doldurup sorunsuz emekli olursun.

Sağolun Bülent bey,burdan birçokşey öğrendik,buradan birşeyler paylaşabilirsek çok mutlu oluruz.

Üst Alt