metepe mrb !
İlgili yazıyı okudum ama orada da yazan aynı ; beni ilgilendiren C MADDESİ ve oradada %60 üzerinde raporu olanlar için 15 yıl 5400 gün ibaresi yok . . .Malülen değilde ERKEN EMEKLİ olmak istediğim için bu durumda 16 yılı doldurmak gerekiyor sonucu ortaya çıkıyor . . .
Sorun zaten memur olup ERKEN OLMAK İSTEMEKTE (((
Çünkü % 60 ile alınmış 2.derece vergi indirimim var ama bir işe yaramıyor emeklilik için . . .
Emekli olmak istediğimde kurum sevki ile yeniden rapor almam lazım
Ve bu güne kadar bu sitede memurlukta erken emekli olan sadece
Profiline Bak: mehmetekrem - Engelliler.Biz Platformu arkadaşımız var (Onun 19 yıl hizmeti olduğu için emeklilikte sorun yaşamamış ) . . .
Biz 5434 ile başladık ve
5510 çıktıktan sonra yeni yasa ile erken emekli olma hakkını kazandık ama benim sorunum 16 yıl 5760 (%50il3%59 arası raporu olanlar) gün ile değil 15 yıl 5400 gün ile emekli olup olamıyacağım .
Birde şu var SSK ve Bağkur'a bağlı olarak çalışanlar bulundukları illerdeki SGK il müdürlüklerine gidip tüm sorularına yüz yüze cevap alabiliyorlar ama hala daha SGK bünyesinde EMEKLİ SANDIĞI masaları ve görevlileri yok en ufak bir soruda dahi kurum memuruna dilekçe veriyorsun ve en kısası 1 ayda cevap alıyorsun tam entirika ayrıca E-DEVLETTE de hiçbir bilgimiz mevcut değil ne pirim gün sayısı ne vs hiçbirşey yok . . . SORUNDA BURADA . . .
DEVLETTE BU İŞLER İLE UĞRAŞMAK BAŞLI BAŞINA DERT . . .