Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1999'da % 40 sürekli rapor almıstım. EKPSS kuraya katılabilir miyim?

mircan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Slm bilgisi olan yardımcı olabilirmi 1999 da raporun sürekli% 40 aldım.2008 de evlendim. esimin memur olması sakatlik maaşini iptal ettirdik.simdi kuraya başvurmak icin raporuna ulaştım. Hastanedn örneğini aldim.peki raporu yenilenmek lazımmı bilginize ihtiyacim var

raporun surekliyse yeniletmene gerek yok

hayirlisiyla ataman olursa raporunda calisabilir ibaresi yoksa 3dr imzali calisabilir saglik kurulu raporuyla hallediliyor mevzuat bu sekilde yani tekrardan rapor oraniyla ilgili heyete girmene gerek yok

hayirlisiyla ataman olursa raporunda calisabilir ibaresi yoksa 3dr imzali calisabilir saglik kurulu raporuyla hallediliyor mevzuat bu sekilde yani tekrardan rapor oraniyla ilgili heyete girmene gerek yok

Alican313 tesekkür ederim cevap icin. Rapor calişabilir ve sürekli dir.

KKura biraz zor sanki 1000. 1 sanş oda zannetmiyorum gelmez

Hakkımızda hayırlısı

hayirlisi kardesim kismet benim yakindan tanidigim bir arkadasim kurayla atandi 2015 te oda pek umutlu degil di uzgun ve umutsuzdu ama cok sukur rabbime ona nasip etti darisi basina ins

Allah razi olsun senden abim. Peki atanan arkadasin hizmetlimi yoksa memur kadrosundan merak ettim

Sendende kardesim.hizmetli kadrosunda ama memnun yani isi agir degil iskurdan da temizlik elemanlari varmis bundan dolayi keyfi yerinde anlayacagin ins sizinde olur ve stresten kaygilardan kurtulursunuz

Alican313 Abi aklima takildi bilgin varmi bilmiyorum. Sorayim gene yada bilgisi olar yardimci olurlarsa sevinirim. Sorum.su raporumda kizlik soyadim var kimliktede esimin soy adi var ilerki zamanda karsima sorun olarakcikarmi

Üst Alt