Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2 aylık engelli memurun tayin hakkı..?

Bağlı bulunduğunuz kadro ve kuruma göre adımlarınızı ve yazışmalarınızı doğru uyguladığınız takdirde yer bulmaya gerek kalmadan istediğiniz yere atanırsınız. Bir defaya mahsus kısıtlaması Ombudsmanlık kararıyla kaldırılmıştır bilginize. Bu gibi argümanlar netice almak için örnek tutulabilir.

Sağlık bakanlığına atanan aday memur asalet almadan tayin isteyebilir.Üst bölgeden alt bölgeye tayin çok çabuk çıkar.Alt bölgeden üst bölgeye tayinde biraz beklersiniz.Boş kadro varsa hemen gidersiniz.

Iyi akşamlar arkadaşlar , bir sorum olacakti.Ben 2016 ekpss sınavına girdim ve 3. Atamayla nevsehir maliye ye atandım. Göreve başlayalı 4 ay oldu memleketime tayin isteyebiliyom mu ? Tayin istesem verrler mi cevaplarsanız çok minnettar kalirim

arkadaşlar buradan bazı yanlış aktarımları belirtmek istiyorum 1) aday memur asalet almak zorunda ki engelli statusü ile seçim yapmış olduğunuzu unutmayın lütfen
2) 1 defaya mahsuz şartı kaldırıldı danıştay tarafından artık 1 den fazla hakkımız var
ben 8 yıllık memurum geçirmiş oluğum iş kazası neticesinde engelli oldum dilekçemi verdim ve ret yedim sebep olarakta görev yeri süren dolmadı dendi ki(engel durumunda hizmet bölgesi süresi aranmaz) idari mahkemeye verdim 15 gün içinde sonuçlanacak pek umudum da kalmadı açıkçası :( aday memur olan arkadaşlar biraz sabır etsinler 1 yıl zaten sonrada dilekçelerini versinler bence kurumdan kuruma hatta kişiden kişiye değişiyor tavırlar benim durumumdaki 1 mesai arkadaşım engelli tayin hakkı ile geldi ondan aynı kurum bana ret verdi umarım herşey gönlünüzce olur

aday memurken de tayin isteyebilirsin.Benim bir arkadaşım 8 ay aday memurken tayin istedi ve memleketine gitti.

güzi

Merhaba bende yeni atandım engelli raporunu sonradan aldim daha kuruma vermedim ama bana 3+1suren dolmadan gidemezsin falan diyorlar ne yapmalıyım bilmiyorum ankara sağlık bakanlığı asla telefonalta cevap vermiyor nereyi arayabilirim? Boylebir hakkım var değil mi direk yüzde 41 engelim var

Değerli arkadaşlar, engelli memurların tayini hakkında halen az da olsa yanlış ve eksik bilgiden kaynaklı sorunlar yaanmaktadır. Benim daha önce kaleme aldığım engelli memurların tayini hakkında başlıklı bir içeriğim var. Okumanızı tavsiye ederim. İşe yarayacağını düşünüyorum.
Gönlünüzce olur. Umarım!

Üst Alt