hayır tabiki gidip kendi işitme kaybına göre ayarları yaptıracaksın , cüzi bir miktar alınıyır zaten zırt pırt o ayar da siliniyor evine yakın olana git parayı ver sonra hep oraya gider ayarlarını yeniden yüklerler silinirse.herkesin işitme kaybı frekansı farklı , ayar yapılmalı. signia çift işlemci bana tekine 15 bin denildi kasım ayında fiyat istemiştim şimdi ne oldu bilmiyorum . cihaz çok iyiydi ama signia da suya dayanıklı deniliyor ama yazın az terlesen ayarlar gidiyor ses yankılı çıkıyor kendi sesini gripliymişsin gibi duyuyorsun. şu an kullandığım cihazlar işitmem arttığı için değiştirmek istiyorum ama 2 ayda bir cihazın bir tarafının ayarı bozuluyor o kadar hassas kullanıyorum ben başkasına satsam versem bu vebale girer. o kişi uğraşacak aynı benim gibi 2 ayda bir git ayar yaptır.signia da sorun yaşadım arkadaşlar inanın bir genel müdürlük yok , türkiye resmi genel müdürlük resmi websitesi yok.website var ama sadece bayi bilgisi var ...genel müdürlük telefonu yok , bize ulaşın kısmı var ancak çalışmıyor ingilizce olarak yurtdışına mail attım yazmadılar .açıkcası resmi distribütör olarak cihazıları getirmiyorlar. türkiye de bir firma geliyorsa resmi olarak müşteri hizmetleri telefon hattı -genel müdürlük mernis veya vergi numarası -genel müdürlük adresi olmalı .AMA SİGNİA FİRMASININ BU BİLGİLERİ YOK .websitesi dediğim gibi sadece şube bilgisi var .birileri şikayet etmiş gmail adresinden biri dönmüş nasıl olur @signia.com uzantılı bir resmi mail adresleri olmalı.cihazları aldığımda bunu bilmiyordum ben.MERAK ETTİĞİM BİLEN BİRİSİ VARSA SGK SİGNİA cihazları ödemiş mi ödenen var mı aranızda? ben çift işlemcili olanı 1.5 ay denedim beğendim ama sırf bu detaylar nedeniyle yenisini burdan almak istemiyorum.SİGNİA PURE ÇİFT İLMECİ HİÇ BUNDAN DAHA UCUZ FİYAT BULAN VAR MI ? he bir de bu cihazın fiyatı her şubede farklı , bu kadar farklı fiyat aralığında başka cihaz OLAMAZ . yedek parça mesela bir yerde 550 tl diğeri 1800 fiyat verdi böyle saçmalık olabilir mi? bu kadar dengesiz bir fiyat olur mu?