Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. veya 3. atama atanma ihtimali nedir, ne zaman olur?

Mevzuat gereği yılda birkez atama yapılır. 2.atama 2017 şubat mart gibi olabilir

merhaba arkadaşlar bu 2. veya 3. atamalar benimde kafamı çok kurcalıyor. Lisans mezunu olarak 73,.. puan aldım. İlk tercihlerde büyük bir beklentim yoktu ama yinede kısmetse olur diyerek tercih yaptım fakat tahmin ettiğim gibi olmadı. Ama tecrübeli arkadaşlara danışmak istiyorum bu puanla 2. atamalarda belki son olaylardan sonra kadro sayıları da artarsa bir şans olur mu yoksa direk 2018 kpssye mi geçelim yardımcı olursanız çok memnun olurum

Merhaba ben de lisans 75puan aldım bence 3.atama da olabilir Şansın var

Diyanette kuran kursu ogreticiligi de vardı bay için mi bayan için miydi bilemedim onu istediğim için ilk 12 sıramı ondan yazdım bilen var mı

Son atamlardan sonra ortaöğretim ortalama kaç puan geriler tahmini

Atanamaynalar kervanıdan oduğum için merak ettiğim konularda deneyimli arkdaşlardan yorumlrıızı bekiyorum.

Saygılar

İkimci atamalar neden bu kadar gec ya ne zaman olacagi ne zmaan aciklanir

2. Atamalar ne zaman?

Arkadaşlar ortaöğeretimde 74,60 puan aldım.Hala boş kadrolar gözüküyo 2. atamalar 2017 demi yapılır,yoksa birkaç haftaya yapılır mı?

Arkadaslar 75.3puan Ortaogretım ikinci tercih de olur mu sizce hizmetli

Ortaöğretim hizmetli, 78.2 ile kapatmış. Bu puanda 4000.sıralara tekabül ediyo. 2.atama, 2017 mart nisan gibi olur. Diğer atamaların arasındaki zamanlarla kıyaslayın

sizce orta öğretim memurluk kaç puan düşecektır...

benım puan 81 küsür 2200 sıradayım orta öğretım...memurluk dışında tercıh yapmıycam ıkıncı atamada şansım nedır size.göre arkadaşlar...

arkadaslar ben lisansdan girdim 63 küsürlü bir puan aldım acaba ikinci atamada bi ihtimalim varmı?

Ekpss 2. Tercih

evet arkadaşlar 2. atama ne zamana olur puanım 60 bi 2. atamada şansım olurmu?

Eger düz lise mezunu iseniz ve branşınız yoksa direk 2018 calışmaya başlayın derim zira 60 puanla 2 degil 3.atamada bile şansınız olmaz

İkinci atama tarihi belli degil ancak diger gecmisteki yillardaki ikinci atamaya bakacak olursak tercihler oxak_subat gibi ise baslamalar mart gibi olur

Ortaöğretim 75 puan altı
Önlisans 70 puan altı hiç vakit kaybetmeden tekrar sınava hazırlasın
Bazen işkur sitesini takip etsinler kurumlar bazen kendi alım yapıyor belki oradan bişey çıkarır

ben lisanstan girdim puanım 80 sizce 2. atamada şansım olabilir mi?

slm sosyoloji mezunuyum 81.5 puan aldım ama 1. atamada atanamadım 2. tama şansım ne kadar

kaç sosyolog sınava girdi

Devlet planlama teşkilatının bilgi edinme sistemine 2. atamaların ne zaman yapılabileceğine ve muhtemel kadro sayısının ne kadar olabileceğine dair bir bilgilendirme talebi gönderdim. Cevap verebilirlerse buradan bilgilendirme amacıyla paylaşacağım.

Umarım güzel kadro verirler.300 küsür kadro boş kaldı yazık ettiler.

ortaöğretim 77,6 acaba 2. atamalarda atanabilir miyim?

Üst Alt