Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. veya 3. atama atanma ihtimali nedir, ne zaman olur?

@mea37 arkadasim paylasimini memurlar nette tekrar paylastim bilgin olsun istedim inşallah isimize yarar

Arkadaşlar 2. Engelli öğretmen atamasında puanlar kaça kadar düşer...

kamuda engelli açığı kapatılırsa 2018 veya 2020 en son ekpss yapılır. bir daha yapılsa dahi alım olmaz

engeller

ilk önce kamudaki engelli açığı kapatılsın ki,% 3 olan engelli kadrosu %5 veya 6 ya çıksın.Yani açıkta olan engelli kadroları dolmadan bu oran yükselmez arkadaşlar.

[FONT=sans-serif]Atama bekleyen arkadaşlar [/FONT][FONT=sans-serif][FONT=pt_sansbold]3 Aralık Dünya Engelliler Günü'[/FONT][/FONT][FONT=sans-serif][FONT=pt_sansbold]nde atama için gündem de yer edinmek için sizde destek olun.Altaki linkte gerekli bilgiler vardır...Ne kadar çok imza o kadar daha çok kadro demek tir.[/FONT][/FONT]

https://www.change.org/p/engelli-iki...edium=copylink

xpitonxd

Baktımda çok da fazla imzalayan olmamış arkadaşlar istenen imza sayısı 500 atılan imzalar 250 hemen hemen.... yokmu burda 250 kişi daha
Yapcagınız tek şey... e mail'nizi yazıp imzalıyorum diceksiniz bu kadar

cemil er

Evet bu sayının 1000 leri bulması gerekliydi arkadaşlar.Yada siz kadro istemiyor veya bunun ne için yapıldığını bilmiyorsunuz.Ne kadar çok imzalarsak okadar sesimiz duyulur ve Ekpss 2016 ile 2. atama bir an önce gerçekleşir.Bunun için tüm engelli ve ya engellsiz kardeşlerimizin desteğine ihtiyacımız var.
Alttaki adreste çok kolay bir şekilde destek olunuyor....Sesimizi duyurmanın tam zamanı.Gün birlik günü...

https://www.change.org/p/engelli-iki...edium=copylink

Evet bunu imzalamak kimseye bişe kaybettirmez ama çok şey kazandirabilir hem kazandırmasa bile imzalayıverin zararı olmaz nolacak

sarasota

Sayın moderatör, imza kampanyası için forum üyelerine e-mail ile bilgilendirme mesajı gönderebilirseniz seviniriz. Forma girmeseydim benimde haberim olmayacaktı.

Eğer referandum ya da seçim olursa seçimden önce 2.ci atama yapılır.. 2017 yılında olur bence..

onu billiyoruz herhalde, ben de 3 aralıkta atama ile ilgli bişey olacak sandım herkes 3 aralık diyince. arkadaşlar artık vaatlere inanmıyorum. 3 aralıkta gazımızı alacaklar gerisi boş.

Kismet

1.alimlarda onlisans 3001 den yanilmiyorsam 74.80 lerde alim oldu artik 2.alimda 72 lere duser mi bilemiyorum.alinacak sayiya bagli ins alim fazla olurda puanlar duser

Arkadaşlar ekpss ikinci atama ne zaman

Bilen var mı

Kardeşim, Mart ayı diye tahmin ediyoruz. Büyük ihtimalle Mart'da.

bu alımlar dediğiniz tercih zamanı mı oluyor. yani olursa mart gibi olacak olan tercihler mi

40 civarı orman genel müdürlüğünün engelli memur alımı var iskurdan basvuru yapabilirsiniz

Selam arkadaşlar bu sabah arkadaşım engelli alımı başvurusu için işkur a gitti.Alınacak elemanlar meslek lisesi mezunu olmalıymış.
[FONT='inherit']ALINACAK ENGELLİ İŞÇİ POZİSYONLARI
[/FONT]
[FONT='inherit']Vasıflı İşçi 11 adet,[/FONT]
[FONT='inherit']Kalifiye İşçi 6 adet,[/FONT]
[FONT='inherit']Bakım Onarım İşçisi 3 adet,[/FONT]
[FONT='inherit']Torna Ustası 1 adet,[/FONT]
[FONT='inherit']Kartoteksçi 1 adet,[/FONT]
[FONT='inherit']Vasıfsız İşçi 1 adet,[/FONT]
[FONT='inherit']Şoför 1 adet,[/FONT]
[FONT='inherit']Toplamda 24 adet,

Bu saçmalık engellilere meslek lisesi zorunluluğu mantıksız...Başvuru yapamamış bu resmen torpillilerin alımı...[/FONT]

Yahu diyelimki m.lisesi mezunu olsun ve sonradan engeĺli olsun bu kişi nasıl eforlu ağır is yapacak

Selamünaleyküm ;

İş ilanları vahim gerçekten sayın moderatörüm.Beden işçisi aranan engelli ilanları hep.Hayat tekerlekli sandalyede isen zor.Rabbim yardımcımız olsun.

xpitonxd

Engelli alımlarda dahil olmak üzere, devlet artık düz memur veya işçi alımını çok azaltı.Nitelikli bölüm mezunu personel istiyor, telefon açıp kapatma için bile çağrı merkezi bölümü açılmış gerisini sen düşün.Türkiye çok büyük bir ekonomik buhran içerisine giriyor.Asker, polis, hakim, sağlıkçı hariç kolay kolay personel almayabilir.

Üst Alt