Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2 yıl süreli engelli raporunu 6 ay sonra aynı hastaneden yenilememize engel var mı?

14.06.2021 tarihinde "6 Ay Sonra Kontrol" şartlı raporumu hemen yenilemek istiyorum?

"6 Ay Sonra Kontrol" olan Durum Bildirir Engelli Raporu mu hemen yenilemek istiyorum?

14.06.2021 tarihinde aldım bu raporumu.

6 ay sonra kontrol olan Durum Bildirir Engelli Raporumu hemen yenilemek istiyorum?

6 ay sonra kontrol olan Durum Bildirir Engelli Raporumu hemen yenilemek istiyorum. Bunun önünde herhangibir engel varmıdır? 14.06.2021 de aldım bu son raporumu.
(BU YENİ KONUDUR LÜTFEN DİĞER KONULARLA BİRLEŞTİRMEYİNİZ)

daha zaman var neden erken başvuruda buluyorsunuz.1 hafta önce derseniz anlarım.

Konu hakkında başka görüşü olan varmıdır?

Members

Neden beklememi tavsiye ediyorsun

6 ay süreli engelli raporumu ben hemen yenilemek istiyorum bunun sakıncası varmıdır?

(BU KONU YENİDİR SAYIN MODERATÖR)

ayDÜNYAvazo

Artık raporlar tek bir yere yüklendiği için güncel raporu olan kişilere hastaneler rapor vermiyor. 6 ay geçmesini istiyor. Bunun istisnası durumlar olduğunu okuyoruz burada arkadaşlardan, ama sistemin buna nasıl izin verdiğini bilmiyorum. Teknik olarak sistem izin vermemeli.
Sen de şansını dene istersen. Rapor başvurusu yap, süreç işlerse ne ala...

6 ay süreli engelli raporumu en erken ne zaman yeniletmek için başvuru yapabiliriz?

6 ay süreli engelli raporumu en erken ne zaman yeniletmek için başvuru yapabiliriz? (Yeni Konudur)

Merhabalar,
09.03.2021 tarihinde 6 ay süreli engelli raporumuz var babam için. Raporu yeniletmek istiyoruz. Ancak yapmamız gereken prosedür nedir? Bilgisi olan paylaşabilir mi rica etsem? Ne yazik ki web ortamında sağlıklı bilgilere ulaşamadım. 182’yi aradım, oradan da net bilgi alamadım.

Sağlık Kurulu Rapor Yenileme

Merhabalar,

Babamın sağık sorunlarından dolayı Mart ayında sağlık kuruluna girdik. %88 engel oranı ile 6 aylık süreli rapor aldık.
Eylül ayında süre doluyor.
Raporu yenilemek için ne yapmak gereklidir? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
İnternette bu konu ile ilgili araştırma yaptım. Ancak net bir bilgiye ulaşamadım.
Direk hastaneden randevu alıp gitmek yeterli oluyor mu? Yoksa il sağlık kuruluna dilekçe verip mi işlemleri başlatacağız?

trakyagenc

Mhrs yada 182 den sağlık kurulundan randevu alın yeterli ( sağlık kurulundan randevu alan arkadaşlar hastanın çocuk yada yetişkin olduğunu belirtin bazı randevular sadece çocuk yada sadece yetişkin olabiliyor sonradan sorun yaşamayın)

6 ay süreli engelli raporumu en erken ne zaman yeniletmek için başvuru yapabiliriz?

(Bu konu yenidir lütfen diğer konularla birleştirmeyiniz)

(6 ayın dolmasına 3 ay yani 90 gün var)

Son düzenleme:
Sadece psikiyatriden ilk rapor "6 ay süreli" ise 2. rapor sürekli olabilmektedirmi?

Sadece psikiyatriden ilk rapor "6 ay süreli" ise 2. rapor "sürekli" olabilmektedirmi?

Tam 9 yıldır ilaç kullanmaktayım ben bu arada.

Dr insiyatifinde olan bir durum kendimi bildim bileli ilaç kullanıyorum ilk raporum 2 yıl süreli verildi ikinci raporum 5 yıl süreli verildi.Şansın bol olsun arkadaşım inşallah

BAKIRKÖY Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde teste gireceğim engelli raporumun yenilenmesi için. Nasıl bir teste tabi tutulurum sizce.

İtiraz sonucu çıkan Durum Bildirir Engelli Raporuna "tekrar itiraz" edebilirmiyiz?

İtiraz sonucu çıkan Durum Bildirir Engelli Raporuna "tekrar itiraz" edebilirmiyiz?
(KİŞİSEL MÜRACAAT SONUCU)

Üst Alt