Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2 yıl süreli raporla emekli olursam daha sonra yeniden rapor istenir m?

ne olcak böyle halimiz bilmiyorum kafalarına göre süreli süresiz rapor veriyorlar.

ne olcak böyle halimiz bilmiyorum kafalarına göre süreli süresiz rapor veriyorlar.

bugün vergi indirimi ardından erken emeklilik müracaatı için sağlık raporu aldım (%83 rapor oranı). ancak raporda sürekli yazmıyor
süreğen(kronik) yazıyor.. bu şekilde vergi indirimi için müracaat edeyim mi yoksa raporun sürekli olması dahamı doğru olur.. vergi indiriminden sonra ERKEN emeklilik için müracaat e
6e24aada15910818e3eb0b728230c1c1.jpg
dicem habgisi benim in doğru olur tavsiye efeceğiniz bir yol varsa lütfen yazınız. yardımcı olursanız çok sevinirim

hem kronik süreğen yazmış hemde geçerlilik süresine 2 yıl yazmışlar bende onu anlamadım yarın yanlışlıkmı yapıldı diye hastaneye gidicm.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beyazx mrb sağlık kurulu raporunuz 2 yıllıktir yanlislik yok vergi indirimi için başvuru yaparsanız büyük ihtimalle vergi indiriminizde 2 yıllık olur ama belli de olmaz sürekli de verebilirler.

Ayrica bu sağlık kurulu kafayı yemişler % 83 rapor alan ortopedik den iyileseceginimi sanıyorlar ki süreli veriyor lar % 83 derecede rahatsız olan biri iyileşmesi imkansız.

Ben vergi indiriminin sürekli olacağını tahmine diyorum.

hastneye sordum yanlışlık fln yokmuş bu şekilde 2 yıl süre sonrasında müracaat edişirse sürekliye çevrile bişiyormuş----ben onların yalancısıyım.---TECRÜBE EDEREK HERŞEYİ ÖĞRENCEZ ARTK.. ben bu şekilde müracaat edicem sonuctan sonra buraya tüm detaylarıyla yazcm TESEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR..

beyaz arkadaşım rapor geçerlilik süresi 2 yıl yazılmış dikkat ettinizmi ona..

ferhan kardeşim zaten rahatsız eden konu o. hem kronik işaretlenmiş hemde 2 yıl süre yazmış.

beyazx normalde raporun sürekli verilmesi gerekiyor ama sana 2 yıllık verilmiş.

Emekli olan kişi memur ise ve tekrar rapor vermezlerse çalıştığı kuruma geri çalışmaya mı başlar acaba. Ben memurum raporda süreğen yazıyor. Ancak maliye 2 yıl şartıyla vergi indirimini onayladı.

---murat 220
Bende kamuda işçi olarak çalışıyordum
aynı durumu bende yaşıyorum RAPORU PAYLAŞTIM BAŞLIKTA. vergi indirimine müracaat ettim rapor süreğen yazıyor ama sürekli değil. SONUÇ GELME Dİ DAHA
--rapor oranınız kaçtı
----siz nezaman emekli oldunuz..

1 hafta önce vergi indirimi için evraklarımı izmir v.d sine verdim ancak EVİSten sorguladığımda hala kayıt okuşturulmamış ne kadar sürede sistem e giriş yapılır bilen varmı tesekkür ederim

Merhaba arkadaslar.bende bugün hastaneden 1 yıl süreli ℅ 42 rapor aldım.sorunum işitme kaybı.nedwn sureli verdiklerini anlayabilmiş değilim.insallah Ankara da vergi indirimi için sureli BM ibaresi olmaz da emekli olurum.saygilarimla.

yk_01 mrb benimde işitme ve ortopedi den %48 2 yıllık süreli rapor verdiler ama ankara sağlık kurulu vergi indirimimi süresiz yani ömür boyu olarak onayladı.

beyazx
Şu an çalışıyorum ve emeliliğe 6 ay var.. Engel oranım %40 ve iyileşme şansı %0. Kas hastasıyım ve tedavisi yok. Buna rağmen sürekli rapora 2 yıllık vergi indirimi verdiler. Memurluktan emekli olur ve yine oranlarda yönetmelik değişir rapor alamazsam işsiz kalırım diye korkuyorum.

sızın adınıza sevindim Bedri bey.insallah bizim raporlar da süresiz onaylanırda bizler de emekli oluruz

isllah ama saglik kurulu raporum sureli yani 2 yillik.tekrar saglik kurulunda oranim %40 altinda kalacagindan endiseliyim

Bedri Bey,Zeki Eray adlı kullanici arkadaşımız bu konu ile ilgili olarak gerekli açıklamayı yapmış zaten.kendisi de 2 yıl sureli rapor almış fakat vergi indirimde rapor onaylanmış ve sure ibaresi konmamış.yani sürekli rapor vermişler.kendisi bu şekilde emekli olmuş ve maaşı baglanmis.bu durum bize de olabilir.vergi dairesinden gelecek cevabı bekleyiniz istersen.eger süresiz gelirse emekli olursunuz.yok sureli gelirse yeniden rapor almanız gerekecek.ben de vergi indirimi için gelecek raporu bekliyorum.saygilar

ama saglik kurulu raporu bitmeden vergi indirimi ile emekli olmustur benim emekliligime 7 yil var o zamanlar icinde tekrardan saglik kurulu raporunu alabilecekmiyim iste oo sikinti sadece vergi indirimi ile emekli etmeyebilirler burasi turkiye.

hayırlı cumalar ve hayırlı akşamlar bedri bey,
2014 2 süreli sağlık raparu ve süresiz vergi indirimi ile 18.11.2016 tarihinde emeklilik için başvurdum şaun beklemekdeyim sonuç geldiği zaman paylaşımda bulunacağım .
içiniz rahatlatmak için bildiğim kadarı ile ssk rapor sürelimi süresizmi diye bakmıyor.Direk olarak vergi indirim raporunuz süreklimi değilmi ona bakıyor tabi birde sigorta başlangıç zamanınıza.ancak ssk vergi indirim raporunuz sürekli olsa dahi kontrol şehri koyma yetkisi var ancak bu nadiren oluyor

Teşekkürler Reprisal bey.emekliliginiz hayırlı olsun

reprisal

Repsial çok tsk ederim ısllah sürekli olarak emekli olursun peki bişey soracağım 2014 kaçıncı ayında raporu aldınız raporunuzun süresi gectimi geçtiyse tekrardan rapor aldınız lütfen bunu aciklarsaniz çöl memnun olurum

2014 mayıs 21 sağlık kurulu için tekra başvuracaktım hastane vergi indirim raporum sürekli olduğu için vergi indiriminden yararlanmak istiyor ibaresi koymayacağını zaten vergi indirim raporum olduğunu söyledi bende kurula girmekten vazgeçtim emekli olunca inşallah tekrar başvuracağım

murat220 arkadaşımız memur olduğunu yazmış. belki bedri bey de öyle mi acaba, o zaman vergi indirim belgesi gerekmiyor ki , memur emeklilerinde?. yani rapor un süreli süresiz olması önemli olmuyor mu o zaman da?

Arkadaslar hepinize hayırlı geceler ben memur değilim.repsial sen memurmusun hastaneye basvururken hastane senin vergi indiriminin olup olmadığını gorebiliyormuki sen memurun sadece SGK emeklilik başvurusu yaparken vergi indiriminimi versin SGK ya sağlık kurulu raporuna istemedilermi.

@reprisal mrb senden gelecek son gelişmeleri burdan bize aktarmanı rica ediyorum.

Arkadaşlar bende özelsektörde çalışıyorum.hastane benim vergi indirimimi göremez ben hastaneye raporumu yeniletmek için çıktığımda onlara vergiindirim raporumun süresiz olduğunu belirtimonlarda tekrar vergi indirimine çıkmanıza gerekyok demişlerdi bende bunun üzerine tekrardan yeniletmedim.Vergi indirim raporlarında hastalığın durumuna ve devletin cetvel tablosuna göre belirleniyor diye biliyorum . Ruhsal ve psikolojik roporlarda genelde denetimli veriliyor diye biliyorum.birde 2008 veya 2012-14 sigorta başlangıcı olanlar artık 2 yılda bir yeniletmek zorunda diye bir yasa olması lazım tam bilmiyorum.bu yüzden yanlış bilgi vermek istemem

Repsial iyi akşamlar bilgilerin için tsk ederim emeklilik başvurusu yaparken SGK emeklilik dilekçeni kabul ettimi emeklilik kartını verdimi

Benimde 40 ve 2 yıl vergi indirimi iki yıl sonra tekrar rapor alacam ve ms hastasıyım iyileşmeyen ni hastalık bu

Merhaba arkadaşlar ssk vergi indiriminin sınırlımı sınırsız olmasına bakıyor.aldığınız rapora değil eğer vergi indirimi raporunuz sınırlı ise emeklilikte sınırlı oluyor. eğer vergi indirim raporunuz sınırsız ise emekliliğinizde sınırsız oluyor.Ancak ssk nın ver gi indiriminiz sınırsızda olsa kontrol şehri koyma yetkisi var. detaylı bilgi için site yöneticilerine sorarsanız daha detaylı bilgi alabilirsiniz.
hayırlı akşamlar

Üst Alt