Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

20 bin TL'ye alınabilecek araçlar..?

sırdaş

Üye
Konular
46
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar 20.000 lr.ya kadar alabileceğim sıfır araç modelleri hakkında bilgilerinizi paylaşırmısınız??

Chavtolet spark ve clasic aveo, chery kimo gibi araçlar 3 aşağı 5 yukarı 20 bine geliyor.Aman uyanık olun önce pazarlığı bitirin sonra ötv muhafiyetinizi söyleyin ben aracımı 11.ayda aldım birçok galeriyle görüştüm ötv indirimini söyledin mi sen zaten ucuza alıyorsun arabayı daha ne pazarlığı yapırorsun deyip tersleyen çok oldu... Biraz daha fazla verebilirseniz toyota yaris otomatik vites aldım ben 36 bin di kampanyası indirimi v.s.si 24.500 e geldi bilginize...

Chavtolet spark 'ın otomatik viteslisi yok. Fiat punto alıcam sanırım

Mitsubishi colt 22 bine aldım. Aparatlarla 25 bin Arka koltuklar 2'li yada tekli yatırabiliyorsun. Arkaya akülü sandalyeni koyduktan sonra(sırt yüksekliği katlanabilir olmalı ) araçta üç kişi yolculuk yapabiliyorsun. (manuel kullanıyorsan arkaya koyabiliyorsun ve araçta 5 kişi yolculuk yapabilirsin ) otamatik istediğinde manulde kullanma özelliği var benzinli az yakıyor pratik.

Sandalye kullanan kişiler neden ufak arabaya yöneliyolar anlamış değilim.

Hem kendilerine sıkıntı hemde sandalyeyi bagaja koyan kişilere.

Bence tercihler yapılırken bazı şeyler öncelikli olmalı.

Saliha merhaba bence 2000 modellerde bora veya passat 1.9 dizel otomotik araç almanı daha tavsiye edeerim bagajı geniş sedan araba bizler sandelyeli kişileriz bagaj geniş olması lazım bu araçlardan alırsan mtv muaf olursun az yakıt yakıyor bu araçlar. fiat araba sakın almaaaa Saliha

ben 17 ye renault symbol aldım bagaj harika 3 kişi bagaja girer okadar büyük ve yakıtı kokluyo resmen

Oyuncak gibi araba symbol da oturaklığı rahatlığı bile yok sağlamlığı bile yok renault eskisi gibi sağlam değil artık volswogenin karşısında söner bence o ben şahsen 1.9 motor üstünde tercih ederim araba dolu olunca 1.6-1.4 araba zorlanıyor ve 2.0 lık motor kadar yakıt yakıyorrr

sırdaş;
Saliha hanım şimdiden hayırlı olsun alacağın araç dizel olsun yakıtta çok tasarruf sağlarsınız ayrıca çekiş gücü yüksek ...

corsa1,2 easy tronıc 22500 otvsiz zorlarsan 20ye alırsın belkı çok guzel bayan arabası +opel kalıtesı tabii.

Sıdıka hanım mesaj gönderdim size...........Elçin hanım fiat punto ötv indirimi ile 24.500 e geliyor.aslında 2.el araçlarada bakıyorum henüz net karar veremedim

salıha hanım benım gorusum gumrukden daha ıyısını almanız fıat albeada ıyı aracdır reno cılıonun 2005 serısınede bakabılırsınız yakıt da ıyıdır

Dacia'nın Sandero Stepway modeli hiç fena durmuyor, normal fiyatı 25 bin civarı ÖTV'siz ucuza gelir baya, baktıklarımın içinde en ucuzu o idi. Polo'nun sıfırları da oldukça iyi fakat 20000' e vermezler onu biraz daha çıkmak lazım :)

Fiat Panda 5K DYNAMIC 1.2 69 HP bayanlar için hoş bir araba size 18.000 TL ye gelir.
Yeni Corsa 5 Kapı 1.4 i Twinport Otomatik Şanzıman 14" Kapak Jantlı Essentia Size 24.000 TLye gelir.

VW POLO 1.2 Trendline Size 21.500 TLye gelir.

Hyundai YENİ i20 1.2 D-CVVT JUMP Size 20.000 TL ye gelir.

Renault Clio HB Authentique Edition 1.2 16v 75 bg Euro 5 Size 22.000TL ye gelir

Size Önereceğim arabalar bunlar arasından dersenizde Fiat ve Vw grubuna bakmanızı tavsiye ederim.

mgulel;

bunların hepsi otm vites midir? artı tertibat masrafı dimi?

fiat punto EVO 1,4
DYNAMIC TAVSİYE EDERİM BEN ÇOK MEMNUNUM 1,5 yıldır kullanıyorum fiyat gayet uygun ben 23,000 tl ye aldım ötv indirimli

araba fıyatına arastırırken 1600 cc nın altındakı aracları pek bakmayın arac alınacagı zaman cekıcı ve yakıtı onmlıdır 1200 cc lık araclarıncekımı dusuk olur ve dusuk oldugu ıcınde yakıtıda cok gıder keske engellılerın slındır sıkıntısı olmasa

sırdaş;

Biraz pazarlıkla 23 000 olur gibi olmasada bence değer punto evo için donanımı fena değil aynı segment araçlara göre biraz üst seviyede benzinli otomatik olmasına ragmen yakıt ekonomik konfor yol tutuşu iyi

Aceleniz yoksa yıl sonunu bekleyin, çünkü araba firmaları hedefleri tutturmak için güzel kampanyalar ve indirimler yapıyolar.

nova;
evet bunlar bayiden aldığım otomatik vitesli fiyatlar.

tılafsınlı;
23.000 TL senin için bayiden baktım ben bayilerle işim çok oluyor o yüzden fiyat listeleri elimde işim gereği.

fulya35;
aslında konu hakkında biraz size bilgi vermek isterim. Arabanın motor hacmi önemlidir ama günümüzde ben motor hacmi yerine beygirine bakarım . beygir ne kadar yüksek olursa benin işime gelir.

m gulel haklısında arabalardan ıyı anıyorsun kardesım beygırın horkucu byuk olabılır yem yerıne saman yedırırsen zayıflar beygır yıpranır sılındır hacmı ıle beygır gucu orantılı olması gerekmezmı senın dedıgın araclar duz yolda eyvallah yokucda sıkıntı cekılelır bende 20 yıldır arac surucusuyum azcok anlıyorum arabalardan bız engellılerın sılındırle sınırlı oldugumuz ıcın en ıyısı 1600 cc ler dır her surucu aracını alacagı zaman sılındır hacmıne bakar ve yakıtı nasıl dıye hesap eder senın ıcın 100 km de 35 bın yakanmı ıyıdır beygır gucuyle 20 bın yakanmı

fulya35;

Kardeşim size söyle birşey diyebilirim arabanın yokuştaki veya devir gücü motor hacmine bağlı değildir. burada beygir gücüne bağlıdır araba 2000cc olupta 95HP olsa ne olur bu araba güçlü bir araba değil hem de pahalı bende bu konuda bir çok kişiyi uyarıyorum beygir gücü yüksek motor hacmi düşük modelleri seçin hem ekonomik hemde güçlü bir araba olur. İlginiz için teşekkür ederim.

Üst Alt