Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

20 Dakika / Dizi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence süper dizi yaa her bölümünü izliyom :)

Kusura bakmayın, ama intikam duygusu ile adama yaklaşan o. Ailesine yalan söyleyen o. Gözü dönmüş bir şekilde cinayet işleyen yine o. Öldürdükten sonra gayet soğukkanlı duran da o.

Elbette ben de oh olsun diyorum, ama ben öyle melek görmedim.

İntikam duygusuyla adama yaklaştı da naptı?
Adam buldu onu kız bulmadı ki.
Ona yaklaşmaması içinde evliyim dedi şu dedi bu dedi ama adam sevgilisi olması için tehdit etmelere bile başladı..
tehditlerinden ötürü kabul etti göründü yemeğe zehir attı. hem kardeşinin intikamı için hemde kendisini tehdit etti diye
sonra telefonda ailesinin sesini duydu sensiz bir gün bile yapamyız diye haykırdıklarını.
elleriyle hazırladığı zehiri döktü..
İntikamdan vazgeçmişti..
ama kerim anladımı yooo
Duru' yla tehdit etmeye devam etti adam
eh onca tehditten sonra kusura bakmada nush ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir..

soğukkanlılığının sebebi de başkanın yanındaki albayın suçu. her türlü delili kendi eliyle yok etti. başkanda geldi çocuklarıyla tehdit etti
meleğin ömrü tehditle geçmiş
adamı öldürmeye yeltenmesinde napsın?

Duru ile başlayan hikayesi yine Duruyla bitirdi olay bu.
ben böyle bi kadına şeytan demem diyemem. haklı sebebpleri var.

Zira kadın için, insan için kardeşten ve evlattan daha değerlisi yoktur..

Ali, gerçek adını ve hikayesini bilmediği bir kadını sevmiş ve evlenmiş..Yazık.
Melek kendi hikayesinde çok haklı olabilir.
Fakat şu durumda, önce eşinin, sonra da o iki tane masum meleğin karşısında, haksız duruma düştü Melek.
En azından, eşinin doğruyu bilmeye hakkı vardı .. Sonucu ne olursa olsun, ne pahasına olursa olsun..
Bir dünya yalan var ortada. Evlilikleri yalan üzerine kurulmuş.
Ali' nin, konu Melek olunca, tamamiyle değişip nasıl bir insan olabileceğini gördük.
Eğer eşinin hikayesini bilseydi, sırtını dönmezdi.
Eminim yardım ederdi, birlikte bir çıkış yolu bulurlardı.. Diye, düşünüyorum.

Melek ölmemiş olabilir mi?
Ali' ye bu şekilde söylenmesini istemiş olabilir mi bir nedenle ?:rolleyes:

Bu hali ile konu çok hafif. O kadar esrarın altında kalır bu kurgu. Daha fantastik, daha tehlikeli şeyler olmalıydı.

Hele de Başkanı melek gibi göstermeleri yok mu? Bittim valla.

Dağ fare doğurdu

Aynen..
Ben de öyle düşünüyorum..

Filmin orjinalinde, kadın ölmüyormuş.
Nette biraz dolaşırken rastladım bu bilgiye.
Ne kadar doğru, ne kadar yanlış bilemiyorum.
Melek' in öldü bilinmesi kaçış planının bir parçası olabilir.
Ali, yeni bölüm fragmanda evini yakıyor.
Sanıyorum, herkes o yangında Ali' nin ve çocukların da öldüğünü zannedicek.
Melek zaten yeni ölmedi, yıllar önce ölmüştü.
Bundan sonraki hayatını Merve olarak sürdürücek.
Yurt dışına bir kaçış planlıyor olabilirler.:rolleyes:
Tabi bunların hepsi var sayım..
Bekleyip görücez artık :)

kusura bakmayında evleneceği kadına gel ananın babanın mezarına gidelim akrabalarını ziyarete gidelim köyüne tatile gidelim demeyen koca da pek masum sayılmasa gerek diye düşünüyorum.

melek tamam başından gelen geçen hiç bişeyi anlatmamış ama alide hiçbişey sorgulamamış..
melek istemedi diye konuyu tekrar tekrar açmamış..
ne yani melek o yaşa ağaç kavuğunda yetişerek mi geldi :rolleyes:
annesinde meleğin kendi ailesinin öldüğünü duymuş ama gel mezarına götür beni damatlarını tanısında dememiş. dediyse bile bi şekilde meleğin ailesi hakkında en ufak bilgiye sahip değil. bırak aileyi insan yaşayan bi akrabasını sormazmı eşinin? gel gidelim çay kahve içelim demez mi?
polis bile aradı taradı meleğin dayısını buldu. o dayıyı damat olarak alinin bulması sorması gerekmezmi :rolleyes:

neyse gaza geldim gece gece meleği aklayacak raporları hazırladım ilahi bennnn ;)
bu kadar avukatçılık yeter :D diziye dönüyorumm :p

BARBiEBARBiE; bencede olabilir :rolleyes: zira daha 6 bölüm var çocuklar olmasa melek olmasa hikaye bitti gibi bişey

Melek' in geçmişten kalma, tahsilli bir sapıkla gizli mücadelesini kocasından saklaması,
Gerçek kimliğini saklamasının yanında epey masum kalıyor.. Sen de haklısın Tılsım :)

Ve evet.. Yani Daha Melek' in diziden çıkması çok erken olur..
İşte o zaman H.P nin dediği gibi,
Dağ, fare değil, pire doğurmuş olur.. :)

ben melek ak kaşık ali kara kaşık demedim. sadece dedim ki 10 yıllık evlilikten sonra karıısının gözünün içine bakıp bişey olup olmadığını anlamıyosa o meleğin olduğu kadar alinin de ayıbıdır.
aldatılmış demem ben ona aldanmış derim. ikisi arasında da çok fark var.
melek sinir krizleri geçirdiğinde alinin onu nasıl sakinleştirdiğini nasıl iyi geldiğini hepimiz gördük.
ali bunları gördüğü için travmaya sebep olacak halleri bulması gerekirdi araştırması gerekirdi ama yapmamış.
ta ki melek hapse düşene kadar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt