Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

20 gün önce sığ suya atlama sonucu c5 boyun kırığı..?

Hastanıza Allah acil şifalar versin inşallah.

seyyar satrasyon aleti var dır post makinesi gibi
günde 3 kere fln rica edin ölçerrler
kalp değer takibi ne gerek yok
hareket berekettir özellikle bacak açma gerrme diyaframı rahatlatır dolaşımıda...

Can kardeşim ilk etapta tansiyon düşmesi ve bayılmalar gayet normal.Hastadan hastaya değişmekle birlikte bir süre sonra düzene girer.
Zaten C seviyesindeki yaralanmalar,diğer seviyelere göre biraz daha zor olur ilk etapta.Özellikle tekerlekli sandelyede oturmaya başladığında büyük ihtimalle normal sandelyelere oturamaz.Arkası yatan sandalyeler var,onlardan edinmeniz gerekebilir.
Anlattığın durumlar hep benim başımdan da geçti,benimde tansiyon problemim vardı.Yatağın başını dik pozisyona getirdiklerinde ancak 1-2 dk durabiliyordum,hemen başım dönmeye başlıyordu,ara sırada bayıldığım olmuştu.Ama zaman herşeyin ilacı,herşey yavaş yavaş yoluna girer.Sen abine her daim destek olmaya devam et,moralini yüksek tutmaya çalış.

Verdiginiz bilgilerden dolayi hepinize cok tesekkur ederim

Hastamiz hakkinda son bilgiler ... iyiki boyle bir site var bana cok yardimci oluyorsunuz tesekkurler bugun abimi normal odaya aldilar enfeksiyon yatak yarasi vs yok allaha sukur hareketleri ve his durumu ise sağ el bileginide oynatmaya basladi simdi kollarini dirsek altini ve iki el bileginide oynata biliyor ve vucudunu hissediyor tuvaletini falan hissediyor bacaklarinda hareket yok suan icin ama insallah oda olucak...

Üst Alt