Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2000 yılı girişim ve 4250 pirim günü ile emeklilik şartlarım nedir?

emekli oldum fakat sgk tebligat yollamadi

sayin arkadaslarim editorum 01.07.2019 tarhinde maasim baglandi
fakat sgk bilgilendirme evragi gondermedi kontrol olup olmadigi bu evrakta belirtiliyor bildigim kadariyla ben simdi nasil ogrenicem kontrol varmi yok mu varsa ne zaman yani sureklimi degilmi
sgk ya soramadimda sadece gondermicez e devlette bilgi almissiniz maasiniz baglanmis dediler o kontrollumu sureklimi nerden ogrenebirim tesekkurler

ali161616...ben ilk emekli olduğumda kurumum unkapanı sgk a e mail atarak öğrenmiştim...siz de ya kurumunuz dan ya da alo 170 den öğrenebilirsiniz süreklilik durumunu...hayırlı olsun..

kontrol varmi yokmu

arkadaslar 01.08.2019 tarihinde maasim baglandi fakat sgk eve evrak gondermicekmis ben kontrol koyup koymadigini nasil ve nereden ogrenebilirim saygilar

ali161616

Kontrol olsa sana ulaşırlar zaten. Ama Alo 170 hattını arayarak ya da sigorta müdürülüğüne giderek kontrol olur olmadını öğrenebilirsin

Üst Alt