Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2000 yılında aldığım %55 oranlı raporumla vergi indirimine başvurabilir miyim?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erol-67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erol-67

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar slm.ben 2000 yılında işkura engelli olarak kayıt yaptırdım herşey usulüne uygun olarak tabi,hastaneden yüzde 55raporla.ama engelli olarak hiç çalışmadım vergi indirimindende yararlanmadım normal çalıştım ssklı olarak.işin garip tarafı ise işten ayrıldım ve engelli olarak bi işe girdim engelli kusurumuda söylim görmeme.neyse iş yerim beni işe aldı ama bana dedilerki vergi indirimi alabilmen için vede emekli olabilmen için vergi indirimi alman lazım dediler.ama raporum 2000 yılında alındıgı için tekrar rapor almam gerektiğini söylediler tabi hal böyle olunca tekrar rapor almam lazım.işte sorum bu arkadaşlar aynı raporum yenilenirmi yoksa herşeye sıfırdanmı başlıcam ne yapmam gerekir U olan raporum şimdiki ölçülere göre düşerse ondan korkuyorum yardımcı olursanız çoook tşk ederim

eğer engelli statüsünde çalışmak ve vergi indiriminden faydalanmak istiyorsanız mecbur raporunuzu yenilemek zorundasınız.raporunuzda görmeme olarak belirttiğiniz teşhis ve bulguları tam olarak buradan paylaşırmısınız?

Ayni rahatsizliktan engeli olan arkadaslar size buradan bilgi vereceklerdir.

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt