@m.okanoyun Çok teşekkür ederim kardeşim dediğin gibi Rızkı veren Allah bi kapı kapanır diğer kapı açılır namertlere muhtaç etmesin bizleri . Yarın sabah gelip ilişiğimi kesicem söyledim amire patron ile konuşacam sabah haberleşelim dedi ben de ayrılıyorum dedım yarın bitecek bu sıkıntı kangren olmaktansa kolu kesmek ıyıdır. bu şerefsizlere hakkımı ne bu dünyada ne öteki dünyada helal etmiyorum Rabbime havale ediyorum
@deasn12 @BnymnYldz @muco58
@m.okanoyun kardeşim şimdi edevlete girdim bakayım dedim çalışma hayatına emekliliği tıkladım 4a emeklilik bilgileri çıktı ve detaylı bilgi dedim aylık başlangıç tarihi çıktı yine orada detay'a girdim aylık bağlanma oranı hepsı çıkıyor aylık başlangıç tarihi 01.06.2024 tarihi yazıyor paylaşmak istedim kontrol edebılırsın belkı senınkıde gözukuyordur Rabbim bitarafdan yuzumuzu tebesüm ettiriyo detaylı kontrol edecem bakabilirsin enazından son durum nediye
@deasn12 @BnymnYldz @muco58
@m.okanoyun kardeşim şimdi edevlete girdim bakayım dedim çalışma hayatına emekliliği tıkladım 4a emeklilik bilgileri çıktı ve detaylı bilgi dedim aylık başlangıç tarihi çıktı yine orada detay'a girdim aylık bağlanma oranı hepsı çıkıyor aylık başlangıç tarihi 01.06.2024 tarihi yazıyor paylaşmak istedim kontrol edebılırsın belkı senınkıde gözukuyordur Rabbim bitarafdan yuzumuzu tebesüm ettiriyo detaylı kontrol edecem bakabilirsin enazından son durum nediye