Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2005 sigorta girişim ve %50 raporum ile emeklilik şartlarım nedir?

Herkese merhabalar acil şifalar. Geçen hafta vergi indirim belgesi & engelli raporunu sgkya teslim ettim ve küçük bir evrakla çıktım. Takip için az önce siteye girdim evrak tipi : gelen evrak dosyasına kaldırılmış / açıklamada ise dosya beklemede yazıyor. Anlamını bilen varmı acaba? Bana tebligat geleceğini söylemişlerdi.

@Hayalciii,

Adı üstünde dosya beklemede.isleme alacaklardır.10 gün 15 gün içinde belli olur.E devlet te tahsis numarası göründüğü an maaşın bağlanmış oluyor

Arkadaşlar 07.02.2025 de sgkda hastane için sevk dilekçesi doldurdum. Dys takip sistemi açıklamasında gelen evrak iade edilmiş yazıyor sgkyı arıyorum telefonları açan yok…. Bu ne anlama geliyor acaba?

2023 de benim bir başvurumda da "TARANAN BELGELER OLMADIĞINDAN İADE EDİLDİ" denilmişti.
kurum içi işleyiş sıralamasında bir önceki birime gidip tekrar işleyiş devam etmişti. yaklaşık 2 ay bir zaman kaybı olmuştu o tarihte.

4C liler için sıralama aşağı yukarı şu şekilde.
- EMEKLİLİK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KAMU GÖREVLİLERİ EMEKLİLİK DAİRE BAŞKANLIĞI
- EMEKLİLİK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AYLIK BAĞLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
- EMEKLİLİK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AYLIK BAĞLAMA SERVİSİ - x
- EMEKLİLİK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MALULİYET VE SAĞLIK KURULLARI DAİRE BAŞKANLIĞI
- EMEKLİLİK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BAŞKANLIK KURUM SAĞLIK KURULLARI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
- EMEKLİLİK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BAŞKANLIK KURULLARI SERVİSİ
- EMEKLİLİK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KAMU GÖREVLİLERİ EMEKLİLİK DAİRE BAŞKANLIĞI
- EMEKLİLİK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AYLIK BAĞLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
- EMEKLİLİK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AYLIK BAĞLAMA SERVİSİ - x

Raporumuz ve dilekçemiz sırasıyla yukarıdaki birimleri dolaşıyor. Bir birimden diğerine giderse "Giden Evrak Kayıtlı", ya da yeni birime gelirse "Gelen Evrak Kayıtlı", işlem sonrası da "Gelen Evrak Dosyasına Kaldırılmış" şeklinde evrak tipleri belirtiliyor.

Benim dosyamdaki "TARANAN BELGELER OLMADIĞINDAN İADE EDİLDİ" açıklamasından sonra sıralama bir önceki ve bir önceki birime gitti, sonra tekrar sıralama normal şekilde devam etti. Ama yaklaşık süreç normalden 2 ay uzamıştı.

ARKADAŞLAR HERKESE SELAMLAR GEÇMİŞ OLSUN.
1-/ 2 HAFTA ÖNCE YENİ SİSTEME GÖRE SGKDA DİLEKÇE DOLDURUP HASTANE SEVKİ İSTEDİM TEBLİGAT GELECEĞİ SÖYLENDİ. SGK SİSTEMDE GELEN EVRAK İADE EDİLMİŞ YAZIYOR ACABA NE ZAMAN TEBLİGAT VEYA MESAJ GELİR GİDİP İŞİMİ HALLEDERİM.
2-/ HİPERTROFİK KARDİYOMİYAPATİ ASIL TANI VE MİNİMAL DERECE AORT VE MİTRAL KAPAKTA SIKINTILAR VAR. 2023 YILI AĞUSTOS AYINDA TEK HASTALIKTAN %50 RAPOR ALDIM. ŞUAN SEVK OLARAK GİDECEĞİM VE O GÜNÜ BEKLİYORUM SİZCE YENİ SİSTEME GÖRE EMEKLİLİK DURUMUM NEDİR İŞ GÜCÜ KAYBINI KARŞILIYORMU ACABA? BU ARADA 20 YIL SİGORTALILIK SÜRESİ VE 5300 PRİM GÜN SAYISINA SAHİBİM.
3-/ ŞUAN SİGORTALI OLARAK ÇALIŞIYORUM BU İŞLEMLER SONLANANA KADAR İŞ YERİNDEN ÇIKIŞ ALMIYORUZ GALİBA?

Üst Alt