Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2006 işe giriş ve 2500 gün pirimim var. Emeklilik şartlarım nedir?

@samedo99,

Aynen ona dikkat etmedim hiç. Sigorta girişi 17 yaşına denk geliyorsunuz.
2006 - 1989 = 17 yaş
Sizi hatırladım şimdi. Siz daha öncede yardım talebinde bulunmuş 18 yaş altı girişi olduğu için 1 yıl uzatılması gerekiyor demiştik sizlere.
01.04.2025 sgk başvuru yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
@udevecili şaka mı yapıyorsun iyi oku bakalım ne eksiği 4009 günüm var diyorum yüzde 60 kaç yıl ve prim istiyor tekrar bak 😄

Tamam günün varda 18 den öncekileri saymıyor diye biliyorum. Şakamısın falan diyerek cevap vereceksen 170 ı arayacaksın öğreneceksin paşa.

@deasn12 birde işe girmeden önce engelli olma gibi şart sunuluyor diyen de var. Böyle birşey yok sanırım. Ben 2006 giriş liyim ama 2023 de engelli oldum.

@udevecili 200 gün prim eksiğini nereden cikardin bilmeden yorum yapma o halde usta 👍

farketmiyor sonradan engelli olman birşey degistirmez ancak sigorta girişin 2008 öncesi ise emekli olmadan önce calisrken vergi indirimi alman gerek.2008 ve sonrası ise vergi indirimi ile işin olmuyor tekrar rapor cikariyorsun

Tamam günün varda 18 den öncekileri saymıyor diye biliyorum. Şakamısın falan diyerek cevap vereceksen 170 ı arayacaksın öğreneceksin paşa.

Primi sayıyor 18 den önceki sadece süreyi saymıyor ok 👍

@OturanBoğa Abi merhaba benim süresiz OKB yüzde 60; raporum var ya yarın randevum var doktoruma ben malulen emekli olabilir miyim calisamiyorm hiç bir işte skintilarimdan dolayı çıkan yasa ile hastalık listesinde malulen ile arasinda fark vsr mi sigortali calismasamda olur farketmez.tesekkurler abi

@OturanBoğa olsun benim için sorun yok ama daha bir olmadı hepsi abi resmi gazetede yayinlanmis gibi konuşuyorsun

Üst Alt