Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2007 sigorta girişi ve %73 raporla ne zaman emekli olurum?

@yasinbey,

Gözün aydın kardeşim, hayırlı uğurlu olsun. Bende 9 aydır uğraşıyor ve bekliyorum. Bugün SGM ile yazıştım işlemlerim kurulda değerlendirme aşamasında olduğu bilgisini aldım, sonuçlanması eli kulağındadır umarım.

@İstanblue34, aynen seninde gelir buyuk ihtimal ayni zamanlarda basladik bu islere ins sanada hayirli haber gelir

@dado84, aynen istanbul fatihden basvuru yapmistim

@yasinbey, hayırlı olsun geç olsada hic olmamasından iyidir bendende 7 ay kar etti engelli ne zaman kar edecek malum :)

@yasinbey,

Malulen emeklilik söz konusu olduğunda en son hangi statüde sigortalılık varsa emeklilik de o statüde olur

İlk sigortalı olunan tarihte maluliyeti gerektirecek düzeyde işgücü kaybı varsa, bu kişi malulen emekli olamaz. Dikkat, malulen emekliliği sağlayan hastalığın sigortalılık öncesinde olması sorun değil, sorun, ilk sigortalılık öncesinde kişide maluliyet DÜZEYİNDE işgücü kaybının olması. Bu var idiyse, malulen emeklilik mümkün değil.

Üst Alt