Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2008 öncesi 4a sgk girişli engelli emeklisi sigortalı işte çalışabilir mi?

Onlylife

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
15
Merhaba
Düzenleme sonrası bu konuda net son durum nedir acaba?

Sigortalı işte değil SGDP kapsamında çalışabilir.
SGDP ( sosyal güvenlik destek primi)

2008 sonrası girişli 4a sigortalılar çalışamıyordu değil mi?
Yeni engelli emekliliği düzenlemesi 2008 öncesi sgk girişlililerin emekli olduktan sonra çalışma hakkını almadı o halde?

ben de 2008 öncesi girişliyim, yeni 4c den malülen emekli oldum. Çalışabiliyo muyum acaba, maaş kesilir mi çalışırsam

@cimcime... Hastalığınız neydi acaba? Bir mahsuru yok ise, 4 b 4 a çalışabilirsiniz diye biliyorum

@cimcime..., benim bildiğim 4a'dan engelli emekliler 2008 öncesi ise çalışabiliyorlar malülen engelli olanlar çalışamıyor zaten 4c'lerde böyle mi bilemiyorum

@mehmet-41, malülen emeklilik farklı engelli emeklilik farklı şeyler

@cimcime...,

Malulen emekli olanlar çalışamaz. Zaten çalışma imkanınız olmadigiy için malulen emekli ediyorlar.

@cimcime..., malulen emekli olanlar hic bir koşulda calisamaz calisirsa maasi kesilir engelli emeklisi olarak emekli olanlar calisabilir

@Onlylife,
2008 öncesi sgk girişli olan engelli emekli çalışabilir, 2008 sonrası engelli emekli olacak olanlar çalışamazlar. Malülen emekli olanlar ise hangi yılda sgk giriş yapmış olursa olsun çalışamazlar.

Üst Alt