Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2008'de aldığım raporumla evde bakım aylığına başvurabilir miyim?

vagaslı

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
0
Kalem abla bakim ucretine basvurmak icin rapor suresi varmi?benim 2008 de Vergi indirimi icin aldigim raporum var surekli agir ozurlu %50 yani 6 yil olmus kabul ederlermi raporumu?sizce yoksa tekrar hastane o bu su ugrasirmiyiz.Yoksa basvurmuyacagim.ne dersiniz?

genelde 2006 ve öncesini istiyorlar bence şansını bir dene derim

Ozur dilerim 5.2.2009 mus arkadasim ben 2008 zannediyordum.kabul ederlermiki acaba.

raporun sürekliymiş. büyük olasılıkla kabul ederler ablam. sen git başvurunu yap.

Kalem abla bu gun bakim ucreti basvurysu icin gittim oradaki memur bana raporun kurtariyorgelir kriterinde uygun tek eve gelen heyet karar verirse olur dedi.bende rahatsizliklarimi soyledim gunluk bazi aktivitilermi yerine getiremedimi belirttim.sadece corap giyemedimi.belden asagi ayakarimi banyoda yikayamadimi ve ayak tirnaklarmi kesemedimi elimin yetisemedini ve tuvalet sonrasi taharet alamadimi soyledim bana baglanmaya bilir dedi.gerci raporu onlar yazacak ancak yinede belli olmaz dedi.sizce baglanmazmi?bosunaevrak su bu ile ugrasmak cok zor.

Üst Alt