Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2010 sigorta girişi ve 4300 pirim günü ile emeklilik şartlarım nedir?

mehmet1571

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
%41 engelliyim bunun %40 ı tek hastalık ;%1 i baska bir hastalık şimdi yeni düzenmele yapılmış bununla alakalı bilgisi olan biri cevap verebilirse sevinirim.
07.01.2010 sigorta girişim 4300 günü tamamlayacagım yakında bu durumda 18 yıl sigorta süresimın dolması durumunda suanki yasayla emekli olabilirmiyim yoksa hersey sgk devredilgi icin yeniden rapor vs isterlermi tek hastalıgım zaten engelli rapor cizelgesinde %40 ı kapsıyor bununla alakalı bir cok video gördüm yeniden hastalıklar degerlendiriliyor vs diye. bununla alakalı bilgisi ola kişiler yardımcı olursa sevinirim.

Öncelikle geçmiş olsun engel durumunuz nedir ? Hastalığınız nedir SGK hastalık listesi nde tanı varmi detayları açıklarsanız buradaki bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirler

Yeni rapor kesinlikle isteniyor. ikinci olarak artık engelli raporlarının oranının bir önemi kalmadı. Hastaneden sevk alarak SGK gidiyorsunuz oradan rapor veriyorlar. Hastalık cetveline göre eğer şartları taşıyorsanız emekli oluyorsunuz

SGK hastalık listesi hastalığınızı aratıp incelemelisiniz

@engellibilgi,
ÖNCELİKLE İLGİNİZ İCİN TEŞEKKÜRLER
ANLADIM BENİM BİPOLAR OLARAK GECİYOR DUYGU DURUM BOZUKLUGU
Hafif Düzeyde Çalışma Gücü Kaybına Neden Olan Durumlar

Tedavi ile işlevselliği kısmen düzelen
OLARAK GECİYOR BENİMKİ BU KONUDA BİLGİNİZ VARMI

Üst Alt