Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2010 tarihli raporumla vergi indirimine başvurdum, yeni tarihli rapor istendi!?

jaste;
mutlaka çıkartırlar.öncelikle yeni tarihli rapor isterler.diyelimki elinizdeki raporu kabul ettirdiniz.1 ay beklersiniz .1 ay sonra eksik evrak var diye tekrar hastaneye gönderirler.

mrb.dun vergı ındırımı ıcın malıyeye gıttım evrakları verdım bırsey edemedıler.ankaraya gonderecegız dedıler.bu ne kadar zaman alır. ınsaallah gerı donmez.allah hepımızın yardımcısı olsun.

3-4 hafta sonra arayıp bilgi edinmeye çalışabilirsiniz:
Ankara Maliye sakatlık indirimi takip: 0312 415 32 06 & 0312 415 27 05

OturanBoğa;

cok tsk ederım oturanboğa. raporum % 40 surekli epilepsi .sık sık dıye yazıyor.inş.%40 gelır.

bnm normal raporum yüzde 40 dı 2008 de adım sekerden dolayi wergi dairesi onu yolladi ankaraya yüzde 40 geldi yine ankaradan 1 ay 10 de geldi

cınar 68 abii;
yaptıgın iş saglık krulu raporunu yenıden alamk tan farkı kalmamış..
aynı sorun ben de de var..ben defterdarlıktakı memuru dınledım yenısı nı alamk ıcın koları sıvadımm..
senın basına gelen ler tumk ozurlu kardeşlerın basına gelıyor..ya rapor eskı ya eksık evrak.darıhı gecdı yasa degıstıı
kıldı tuydu yundü,
ıkı yuzluku dız boyu yok engelsız yaşam yok engelıeye pozıtıf ayrım nerdeeee...
okadar tıp okuyon doktor .işletmecı malıyecıler ya yanlış rapor ya yanlış evrek,,
duzenliyolar...
bızımı kandırıyonuz..amac emeklı olmasın lar zorluk cıkarak...............

Üst Alt