Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2010 yılı taşra teşkilatı özürlü personel alımına ilişkin sınav giriş belgesi yayında

banada siyah beyaz bi cıktı veriler muhür falan yok hayırlısıyla kazanırız inş Şimdiden Başarılar herkese...
Aceba kac soru cıkacak sınavda bi bilgisi olan var mı?

mebi filan arama diğer yazıoya sen o gruba giriosun sınavda iki grup olacak 1 grup ortep.görme.diğer. 2 grup işitme engelliler...sorular grupların türlerine göre hazırlanacak yani 2 grup olduguna 2 farklı soru kitapcıgı olacak

ya ızmırde sıyh beyaz bır cıktı verdıler elıme ya.ızmırde hrkese bole verılıyorsa sorun olmaz sanırım ya..

çirkin kiz, sınavda 50 soru ve sınav süresi de 90 dk olacak

tsk ederimmm türkçe - Inkılap tarihi - Matematik - Cografya sorulacak sanırım.

bide ögretmen - memur -hizmetli bu guruplarin sorulari aynı mı olacak?? bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

10 Türkçe

10 Matematik

10 İnkilap Tarihi

5 Coğrafya

5 Vatandaşlık Bilgisi

10 eğitim bilimleri (öğretmenler için) , 657 memurlar kanunu (memurlar ve hizmetliler için)

sorular bu şekilde dagılım olacak çirkin kız

ama memurlar kanunu ne? unutmusum onu sormayı kusurabakma nolur:$

Emek - Cumhuriyet lisesinde sınava gireceğim. Ankara dan Milli Eğitime giden var mı? gitmeye gerek var mı. yazarsanız sevinirim arkadaşlar.

Sınava giriş belgeleri internette yayınlanmış ama yine bugün git yarıın gel derlermi 3 vasıtayla meb e gidiyorum boş yere o kadar yol çekmek istemiyorum.

Hemen alabilirmiyim sizce ???

izmir`de sınava girecek adaylar milli eğitim müdürlüğüne gitmeden meb`in sitesinden çıktı alabilirler. imzalatmaya mühürletmeye gerek yokmuş. arayıp sordum ben. ama maalesef şehirden şehire değişiyor uygulamalar. neyse ki, izmirdeki sınav işlemleri en başından beri kolaylaştırıcı bir şekilde yürüdü, yürüyor.

izmir de ne imza ne de mühür var.bana sadece siyah beyaz bir bilgisayar çıktısı verildi.

kayseride renkli yazıcıdan çıktı aldılar müdür yardımcısı imzaladı mühürledi bizdende teslim aldığımıza dair imza aldılar giriş belgesini verdiler :)

bende bugun ankaradaki il milli eğitimden sınav giriş belgemi aldım siyah beyaz ama mühürlü ve imzalı ayrıca aldıgıma dair imza attım o yüzden internetten cıktı almanız yeterli degil daha gitmeyen arkadaşlar bilginiz olsun

sağolun hülya hanım. inşallah cumaya gideyim diyorum. kızılaydan hangi otobüse ya da dolmuşa binsek emek tarafına cumhuriyet lisesine gideriz acaba.

ulustan 305 (Örnek) nolu otobus Emek'e gidiyor poyraz ama yakın gidiyormu bılmıyorum önceden gidip görmende yarar var okulu bende orda gircem sınava

ben milli eğitime gitmeye gerek yok derken, bunu sadece izmir için söylediğimi de belirttim. dileyen arkadaşlar telefon açıp öğrenebilirler zaten gitmeye gerek olmadığını, imza ve mühür gerekmediğini. başka şehirlerde gerekiyor olabilir bizzat milli eğitim müdürlüklerine gitmek. doğru anlaşılsın dediğim. izmir böyle güzel ve kolaylaştırıcı bir uygulama yapıyor.

İl milli eğitim müdürlüklerinden alınacak sınav belgeleri. Orada sınav kağıdının üzerine kaşe basıp imza atıyorlar.

bay-cin herkesçe muamma olan bir konuya açıklık getirebilirmisiniz sınav giriş belgelerinin sadece netten çıktısını almak yeterlimi yoksa imza mühür attırılması gerekiyormu ben sordum netten çıktı almak yeterli dediler ama kafalar karışıyor bazıları imza attıdıklarını söylüyorlar bilgi verirmisiniz

[SIZE=2]xakmanx;[/SIZE]

[SIZE=2]Normalde yetkili amir tarafından imzasız ve kurum mührü olmayan sınav giriş belgesi olmaz olamaz. Ama bu sınav engellilere yapıldığından il müdürlükleri (Özellikle büyük şehir) ulaşım konusunu göz önünde bulundurarak ve müracaatçıları bu yüzden yormak istemediklerinden insiyatif kullanarak böyle bir uygulama yapmış olabilirler.[/SIZE]

[SIZE=2]Sorumluluk mühürlemeyen imzalamayan il müdürlüğünündür. Eğer tanıdığınız veya bulabilirseniz bulunduğunuz ilde aynı sınava girecek olan kişi(lerle) görüşün onlarda da aynı durum söz konusu ise kesinlikle hiç bir problem olmaz. Kişisel değil genel bir uygulamadır ve bu sorumluluk il müdürlüğünündür.[/SIZE]

MEB sınavına girmeme kararı aldım...Bu sınavı yüzde yüz kazanacağıma da eminim.Yıllardır emek verdiğim bitirdiğim bölümün dışında çalışmak zor olacak kanısındayım.Bilmiyorum belki de şu an özel sektörde bir işim var diye belki geniş geniş konuşuyorum...:))Sınava girecek arkadaşlara başarılar diliyorum...

poyraz arkadaşım bugun ıyıce öğrendım..cumhuriyet lisesinde sınava girecek arkadaşlar Sıhhiye köprüsünün üzerinden Emek dolmuşlarına bineceksiniz... kazakistan caddesinin köşede indiriyomuş bilginize :)

Benımkınde dogum tarıhı yazmıyor

Ayrıca engel türüde yazmıyor

arkadaşlar izmirden giricem sınava meb acil bilgi lütfen

izmirden giricem özürlü memurluk sınavına internetten renkli çıktı aldım meb onaylatmadım böyle imza mühür şartmıymış izmirden giriş belgesi alan arkadaşlar lütfen cevap versin

Üst Alt