Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
her ay dikkat ediyorum istanbul yattımı bütün yazılanlar bitiyor eger burada bir dayanışma olacaksa ki hiç yok bu en son il alana kadar devam etmeli 1 ay boyunca çok sıradan ve lüzümsuz konular yazılıyor avrupadaki diger engelliler siteleri asla bizim gibi degil çanakkale bilecik her ayın en geç 5 inde yatıyor istanbul 28 bile oluyor bakın bu ay adana henüz yatmadı bu siteye kayıtlı kaç tane üye var bilmiyorum ama bakanlıkları msj yagmuruna tutsa ümit ediyorum bu iş düzelir saygılar
Kesinlikle katılıyorum. İnsanlar maaşları yattıktan sonra ortalıktan kayboluyor. Bir sonraki maaş zamanına kadar. Geçen ay bu durumdan duyduğum rahatsızlığı, senin de değindiğin noktalara değinerek belirttim forumda. Ama o mesajlarıma bile cevap yazılmadı. Gerçi kim var ki kim okusun, cevap yazsın. Aylardır maaşların yatırılmasında yaşanan bu adaletsizliğin giderilmesi için iş birliği çağrısında bulunuyorum. Ama kimin umrunda, maaşını alan kaçıyor...
Selamun Aleyküm...Herkeze Hayırlı CUMALAR, Hayırlı KADİR GECELERİ,, hayırlı sabahlar,ve 3 gün sonrada HAYIRLI BAYRAMLAR OLA TÜM MEMLEKETİMİZE VE TÜM İSLAM ALEMİNE İNŞALLAH...Bende Burcu hanımın mesajını görünce 444 00 00 aradım hesaba girmiş 603,53 TL.Adanalı arkadaşlara bereketli olsun inşallah...Bu arada Burcu hanımada teşekkürler...