Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çanakkale
Balıkesir
Ş.urfa
Kırıkkale
Bursa
Osmaniye
Tekirdağ
Samasun
D.Bakır
Edirne
Kocaeli
Kastamonu
Konya
Ankara
İzmir
Karabük
Ordu
Adıyaman... to be contined...
evde bakım maaşı almıyorum ama dikkatimi çekti...heray bu forumda maaş alan iller hangisi kimler aldı diye konu açılıyor...birbirlerini haberdar etmeleri açısından güzel bir davranış..benim öğrenmek istediğim bu maaşı hakedenlere neden 2022 gibi kımlık nolarına göre aynı günlerde verıldiği halde bu maaşda farklı tarihlerde veriyorlar..aynı zamanda verilemez mı ..neden heray engellileri yoruyorlar..madem bu maaşı alma şartını taşıyorlar herkese aynı günde verin yormayın diyesim geliyor...
bosverMUSTAFA bey gerçeken haklısınız,bende uzun süredir takip ediyorum bende çocuğum için alıcam kısmet olursa buay,takip ediyorum her ay bugün yattı şugün yattı diyerek insanları burada değişik durumlara sokuyorlar.
selam istanbullular arkadaşlar muhtemelen p.tesi alıcagız inşalalah yanılaırım biz hep ankaradan 1 hafta sonra alıyoruz bu zamana kadar hep böyle oldu p.tesi ankara aldı bizde ayın 26 alıcaağız galiba inşalalah yanılırım ama sanmıyorm söyliyeyim deidim ben çok dikkat ettim hep böyle oldu....