Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2011 Haziran ayı evde bakım ücreti alan iller ve tutarları.?
slm arkadaşlar nisan ayında geldiler.bakım parası halen yok bu ay yatar inş.bu arada bende izmirden.internetten bakıorum para yok hesapta ama yatırmadılarmı yoksa izmir almadımı
arkadaşlar izmir yatmış bugün ilk kez annem çekmiş 570tl acaba bilgilendirirmisiniz onaylama tarihinden itibaren birikmiş ücretler ne kadar zamanda yatar bilgisi olan yazabilirmi lütfen
ben almadım .ama benim alıp almıcağımda belli deil o yüzden sordum bende eve nisanda geldiler bu ay yatar die umuyorum internette yok yatmamış.izmir yattımı bilmek bende istiyorum
izmirden internetten bakan arkadaş varmı başka ben şu an itibariyle zıraat bankasını açamıorum açılmıor sorunmu var ne bilmiyorum
çanakkale
sakarya
bursa
kırşehir
bayburt
samsun
edirne
afyon karahisar
kocaeli gölcük
balıkesir
diyarbakır
antalya
manisa
erzurum
ankara
muğla
zonguldak
Konya
Uşak
Şanlıurfa
Tekirdağ
vedanur..
benim de mayıs ayında onaylandı sanırım ağustosta alırız gibi geliyor.sosyal hizmetler uzmanı bize onaylandıktan 2 ya da en geç 3 ay sonra alırsınız demişti.
bunda belli bir zaman yok maaşın onaylanırsa evraklarını ankaraya yolluyorlar oradada sıraya koyuyorlar sırayla bakıp inceliyorlar banada 1 ay sonra yatar dediler 5 ay sonra 2 maaş birden yatırmışlardı benimkide 29 ekim 2008 de onaylandı mart 2009 çift maaşla başladı...