Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2011 mart ayı 2022 1. dönem maaşı alan iller ve tutarları..?
Güzel insanlar, maaş alanların dogum tarihinin ve maaş alınan şehrin yazılmaması okuyanların işine yaramıyor, koca 3 sayfada sadece 1 olumlu mesaj var. Lütfen paylaşım yaparken neyi paylaştıgınıza dikkat edin.
Emekli Nevi:MUHTAÇ
Durumu:GEÇİÇİ, DURUMDA
Aylık Durdurulma Tarihi:01/03/2011
Aylık Durdurulma Nedeni:S.G.K. AYLIK ALMASI
benim aylıkda kesildi sgk dan ben ve ailemden herhangi biri aylık almıyor anlamadım neden böyle oldu 170'i aradım dün aylığımın neden iptal edildiğini sordum 3 gün içinde tekrar arayın dediler o zamn bilgi verecekler...anladığım kadarıyla pek çok kişinin durdurulmuş eğer bilgi alırsanız paylaşırsanız sevinirim....
arkadaşlar anlamadığım bişey var niye bazı arkadaşların sgk sayfasında emekli nevi kısmında muhtaç bazılarında sakat yazıyor benimkinde sakat yazıyor neden olabilir acaba
Tarihleri Biliyorsunuz :
%40-%69: arası 649,72tl.
%70_%99: arası 974,58tl. Bunlar 18 yaş üstu.
18 Yaş altını alan arkadaşlar varsa yazsınlar lutfen!!!!!!
ben trabzondayım vfe 974 tl 58 krş aldım sakatlık derecem %80 ama güzel oldu hani aydan aya verseydiler çok daha iyi olurdu. öyle müracaat edebilirmiyiz yani aydan aya maaş almaya çevirme imkanı varmıdır acaba, bilen varsa ve bilgilendirirse çok sevinirim...
Arkadaşlar cevap geldi şimdi 170 tekrar aradım aylığımın durdurulma sebebiyle bağlı bulundğum sgk ya gidip adıma aylık olmadığına dair yazı alacam ve mal müdürlüğüne tekrar başvuracam o zaman aktif hale gelecekmiş... şimdilik bunlar var
Sgk yapmış oldukları hatadan dolayı seni uğraştıracaklarına, sgk kendi baksa üzerinize aylık olmadığını bilmicekmi? maksat zorluk çıkarmak başka bişey değil.
Sgk yapmış olduğu hatadan dolayı yüzlerce özürlüyü mağdur etti ve sıkıntıya düşürdü.