Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2011 Mart ayı evde bakım aylığı alan iller ve tutarları..?

besalti20

Aktif Üye
Konular
295
Reaksiyonlar
12
Yeni ay,HERKESE MUTLULUK,HUZUR,SAĞLIK GETİRMESİ DİLEĞİ İLE...
hangı aylar bakım aylıgı almıstır.Miktarıyla yazarsanız....

kardeş bir yanlısın var senin daha şubat ayında alındı bakım aylıkları şubat ayında maaşlar biraz gecikmeli geldi tarihler illere göre değişti örneğin ben tekirdağlıyım 25'inde aldık net 570 farklı aldık yani ilk altı ay 570 tl civarı alınıcağı söyleniyo ondan sonraki aylar için 590 tl alınıcağı söyleniyo...

arkadaşlar evde bakım parası kocaelide 570 lira aldık

temmuz ayına kadar bakım parası 570lr. olarak alınacaktır arkadaşlar.

konyada ayın 20 23 arasa yatıyor ama şubatta 16 sında yatmış

570 tl

slm arkadaslar ocak aynı aldım ama bıraz gec aldım ve subart ayının bakımını alamadım nasıl oluyor bana acıklık verımısınız yardım edersenız sevınırım

ocak ayını aldım ama gec subat ayı bakım aylıgı verıldımı verıldıyse ben neden alamadım bana acıklama yabarsanız sevınırım saygılarımla

Dursun bey tüm illerde bakım parası verildi siz yada yakınınız bankaya gidip almadımı parayı?

ya gitti bankayada dedılerkı daha yatmadı paranız kesılmısmıdır yoksa yatmamısmıdırr :? :(

arkadaşlar tanıdığım iki kişinin bakım maaşları eksik veya yatmadı görünüyordu uyarı gelmediği halde hesaplar boş oluyordu.sorun bankanın verdiği kartın ek hesabına yatmış atm hesabı boş görüyor şube içinden 5001 ve 5002 hesaplarını kontrol ettirn.tanıdıklarım hesaplarını şubeden açtırıp paralarını aldılar.hesaplar şube içinden aktifleştirildi.benzer sounu olanlara inşallah yardımcı olmuşumdur iyi günler

Çanakkale bugün yatmış arkadaşlar şimdi ziraat bankası internet şubesinden öğrendim yattığını çanakkaledeki arkadaşlara duyrulur:cool:

MART2011 EVDE BAKIM ALINAN iLLER & TUTARLAR..?

Mart ayı evde bakım alınan il ve tutarları yazarsanız seviniriz..saygılar.:eek:

arkadaşlar bursa yatmış antalyadan alan varsa lütfen yazarsa sevinirim

kayseri yatmışmıdır arkadaşlar..veya ne zaman yatar cok acil cevap yazar mısınız lütfen...

Eskişehir yattı hayırlı olsun darısı yatmayanlarn basına

arkadaşlar lütfen konuyu dağıtmadan yazalım konu mart ayı alanlalar özellikle yazsınlarki bizde bilelim neresi aldığını ama lütfen mart ayı diye bildirin kafamız karışmasın rica ediyorum......

ilk defa alıcam bu bakıcı ucretini
şubat ayında yatmadığını söylediler
bugün mart ayı için yatıp yatmadığını sordum
yanıt yine olumsuzdu, sadece benim ki yatmamış olabilir

mekan: izmir

selam arkadaşlar mart ayı bakım parası 11 mart 2011 konyada yatmıştır.

slm

11 mart 2011 diyarbakırda bakım ücreti yatmıştır arkadaşlar

şanlıurfada evde bakım parası yatmıştır 575 tl

Tekirdağ 'da evde bakım aylığı 10.03.2011 de 570 tl. yatırılmıştır...hayırlı günler dilerim...

biliyorum hüseyin şanlı urfa bizden sonra yatardı ama bu ay bizden önce yatmış o yüzden dedim :)

Üst Alt