Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2011 Mart ayı evde bakım aylığı alan iller ve tutarları..?
kardeş bir yanlısın var senin daha şubat ayında alındı bakım aylıkları şubat ayında maaşlar biraz gecikmeli geldi tarihler illere göre değişti örneğin ben tekirdağlıyım 25'inde aldık net 570 farklı aldık yani ilk altı ay 570 tl civarı alınıcağı söyleniyo ondan sonraki aylar için 590 tl alınıcağı söyleniyo...
arkadaşlar tanıdığım iki kişinin bakım maaşları eksik veya yatmadı görünüyordu uyarı gelmediği halde hesaplar boş oluyordu.sorun bankanın verdiği kartın ek hesabına yatmış atm hesabı boş görüyor şube içinden 5001 ve 5002 hesaplarını kontrol ettirn.tanıdıklarım hesaplarını şubeden açtırıp paralarını aldılar.hesaplar şube içinden aktifleştirildi.benzer sounu olanlara inşallah yardımcı olmuşumdur iyi günler
arkadaşlar lütfen konuyu dağıtmadan yazalım konu mart ayı alanlalar özellikle yazsınlarki bizde bilelim neresi aldığını ama lütfen mart ayı diye bildirin kafamız karışmasın rica ediyorum......
ilk defa alıcam bu bakıcı ucretini
şubat ayında yatmadığını söylediler
bugün mart ayı için yatıp yatmadığını sordum
yanıt yine olumsuzdu, sadece benim ki yatmamış olabilir