Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2011 Mart ayı evde bakım aylığı alan iller ve tutarları..?

SER-KAN1974;

tamam serkan saol bilgi için

slm

adıyaman yatmıştır güle güle harcayın

bakir02 adıyaman yatmamış daha şimdi baktım yok :mad:

ya acaba iptal mi oldu yoksa banka mı yatırmadı daha anlamadım ki off günü belli değil zaten bu nasıl iş ya

Hüseyin Yılmaz sen aldın mı kardeş toprağım sen bişey söle bari

Sakarya yatmıştır. 15 Mart 2011 . Tutar : 570 TL

bu devlet evde bakım ücretini niçin her ayın 1. günü tüm illere yatırmaz acaba..?! insanları bekletmek/kıvrandırmak çok mu hoşlarına gidiyor..!!! bir ay boyunca her sabah insanlar umutla maaş yatacak diye bekliyor.. piyango gibi.. bugün bana çıktı, yarın sana, diğer gün ona..!!! bir ay boyunca kıvranmamızı atlatamadan diğer ay geliyor.. haydaaa.. tekrar başlıyor kıvranmak/beklemek.. nedir bu çekilen eziyet yaaa..?!!!

Arkadaşlar bakımaylığı alan önceki ay aldgı tarih kaçsa sonraki ayda tarih odur
örneyin ben kendim den biliyorum her 22 çekiliyor ve sonraki ayda aynısıoluyor.
her ay acılan başlık larda laf kalabalığıyabılıyor bir işin düzeni birde düzensizlik var mışgibi tanımlanıyor
devlet parayı bankaya yatırıyor banka ise tarihi gelmeden aylığı serbes bırakmıyor bunuda aslında her arkadaş biliyor.....

günaydın arkadaşlar antalyadan alan varmı artı sizin dediğiniz gibi olmuyo ben geçen ay 16sında almıştım ama bugün yatmamış geçmiş aylarda farklı günlerde yatırılmıştı belirli bi gün yok yani kafalarına göre takılıyolar

Gökhan bir kaç gün daha bekliyelim merkez ve ilçe arasında fark olabilir. BAKİ, arkdaş acaba Adıyaman merkezde mi îkametgah ediyor.
Çünkü bende baktım daha yatmamıştı

tşk ederim hüseyin yılmaz inan içimi rahatlattın galiba baki02 merkez de evet hüseyin çok saol çok tşk ederim bekleyelim bakalım :)

kocaeli gölcük bakım maaşı yatmıştır.şaşırtıcı bir hafta erken

baki02 sen merkezdesin o yüzden seninki erken yattı
biz ilçesindeyiz..
ADIYAMAN / KAHTA EVDE BAKIM YATMIŞTIR. 570 tL DARISI DAHA ALMAYANLARIN BAŞINA SAYGILAR.

başak kesin bilgimi adana için sonra çarşıya boşuna zahmet etmiyelim

arkadaslar antalya yatmıstır gule gule harcayın.

aranıza bugün katıldım arkadaşlar. izmir den eğer ne zaman yatıcagını bilen bi arkadaşımız varsa yardımcı olursa sevinirim. saygılar

antalya mart ayı henüz alamadık.subat ayı 15 de yatmıstı

adana bu ay şaşırtı bizi 17 martta ödeme yapıldı 570tl

EGCE kardeş her aynı tarihte olmuyor şubat 25 te yatmıştı adanaya mart 17 de yattı shçek görevlisi benim attıgım maile tlfla cevap verdi her ayın 16sı ile 27 si arası bakın dedi saygılar

albatros__35;

haftasonuna denk gelmediyse genelde ayın 22 sinde yatırılıyor.
bazen 1-2 gün erken de olabiliyor ,önümüzdeki pazartesiden itibaren ödeme yapılır

evet ama belli olmuyo kı ben ayın 17 sinde çok aldım kesın şu gün diyemıyoruz yani. sabit bi gün belirlemek bu kadar zormu anlamıyorum insanlarda ona göre ayarlar kendısını

Üst Alt