Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2011 özürlü personel alımı ne zaman yapılacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla doğrusu bizde kime inanacağımızı şaşırdık. belki şahsi kişiliğinde sorun olabilir ama yazdıklarında epey bir gerçek payı var. hak vermemek elde değil vesselam.

golden heart haklısın bende demekkı herkes rahat herkes kendı bılır bız kendımız ıcın mucadele edelım bıldıklerımızı paylaşalımda vebalı kalmasın ısteyn ıstedıgını ypsn 1 de olsk 5 de olsk nasılsa bızı duyan yok bu arada netten nerelere yazı ysdınız bende yazayım uzun bı ara nete gıremedm gerı kldm konulardan

burcu;

İlgili makama,

Bilindiği üzere kamu kurum ve kuruluşları 40 bin engelli kadrosunu yasal zorunlulukları olduğu halde yıllardır doldurmamış ve bu zorunlu uygulama karşısında keyfi hareket etmiştir.
Ancak Aralık 2010 yılında Torba yasası adı altında alınan karar ve resmi gazetede yayınlanmasına rağmen engelliler ile ilgili yapılması gereken “ merkezi sınav” Nisan-mayıs dönemi engelli personel alımı yaklaştığı halde sınavın hangi tarihte yapılacağı konusunda yetkililerden hiçbir bilgi verilmemektedir.

Onun için siz sayın ilgililere bu mesajı atma gereği hissettim: 40 bin engelli personel istihdamının tüm kamu kurum ve kuruluşlarını kapsayacak düzeyde bir an evvel gerçekleştirilmesini, bu yolda hız kesilmemesini ve Başbakanlığın bu konuda gerekli hassasiyeti göstermesini arz ve talep ederim.

adı soyadı :
tc kimlik no :

cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr bimer@basbakanlik.gov.tr info@dpb.gov.tr selmaaliye.kavaf@basbakanlik.gov.tr bilgiedinme@ozida.gov.tr

Untitled Page ayriyeten devlet personel genel müdürlüğünden bu link aracılığı ile bilgi isteyebilirsin..

birde fox tv de sabah haber programına mail atabilirsin..kendi cümlelerinle halimizi anlatan şeyler yazıp yolla..canlı yayında okunabilir..ama çok çok at..

adres: Türkiye Ses Ver

selam arkadaşlar ilkokul ve ortakokul mezunlarınında girebiliyormu sınava bilği verirseniz sevinirim

Ben ilk okul mezunuyum ama dışardan devam ediyorum 8 sınıftayım acaba devlet memurluk sıvlarına girebilirmıyım :% 89 raporum var.....

tolga164 dpb nın anasayfasndan mı takıp edıyon yoksa ordan baska yeremı gırıyon

golden heart ben bu dılekceyı nassıl yollucm sen yolladnmı

alobinomurt ne ataması anlamadım merak ettım bılgılendırırsen sevınırım

burcu;
biz o dilekçeyi her gün yolluyoz nerdeyse..istersen içeriğinde değişl-kişlik yapailirsin..ekleme yapabilirsin..sen daha yollamadınmı yoksa ? bence hiç bekleme..e-mail adresinden hemen hepsine yolla..

tmm tolga sağol eğer bişiler öğrennce paylaşırsn sevınırım

burcu ;
bak bu yolladığımız yazıya bimer'in klasik cevabı :)
Sayın Başvuru Sahibi,

Başvuru tarihiniz 12.04.2011, başvuru sayınız 39***

Başbakanlık İletişim Merkezine yapmış olduğunuz müracaatınız incelenmiş ve gereğinin yapılması için ilgili kurum/kurumlara iletilmiştir.

Müracaatınızın durumunu sorgulamak için ...:::<<< | BAŞBAKANLIK ANA SAYFA |>>>:::... adresindeki “Başbakanlığa istek ve şikâyetlerinizi bildiriniz” başlığını tıklayınız. Karşınıza gelen menüde “sorgulama yap” başlığını tıklayarak BİMER tarih ve sayısını yazınız. Sorgu sayfasında gelişmeleri takip edebilir, gerektiğinde 150’yi arayarak telefonla da devreye girebilirsiniz.

Görüş-öneri, İSTEK-DİLEK, İHBAR ve ŞİKAYET türü başvurularınız için 3071 sayılı Dilekçe Hakkının Kullanılmasına Dair Kanun çerçevesinde ...:::<<< | BAŞBAKANLIK ANA SAYFA |>>>:::... adresindeki “Başbakanlığa istek ve şikayetlerinizi bildiriniz” başlığı içerisinden BİMER’in “başvuru yap” formunu doldurarak erişim sağlayabilirsiniz.

Bilgilerinizi rica ederiz.

benim yolladığım yazıda şu,alel acele yazmıştım ;

İlgili makama

Ben ÇORUM da yaşayan 24 yaşında engelli bir vatandaşım.40 bin tane boş engelli kontenjanı olduğuna dair haberler yayınlandı.ayrıca bunun çoğunluğunun kısa zamanda doldurulacağı söylendi.hemde yetkili ağızlardan..ama aradan 4-5 ay geçmesine rağmen hala hiçbir gelişme olmamıştır.engelli personel alımları ile ilgili şu tarihte,şu kurumlara,şu kadar personel alınacak diye hiç bir bilgi olmadığı gibi böyle haberlerin olacağından yana da umudumuz kalmamıştır artık.benim talebim bizlere somut olarak engelli personel alımlarının ne zaman yapılacağına dair bilgi vermeniz..Birde engellilere özel merkezi sınavın mayıs yada haziranda olacağı yönünde bir söylemde bulunmuştu sayın Lokman Ayva..birde bunun detayı nedir,kesin bir dille açıklığa kavuşturursanız sevinirim..lütfen biz engelli vatandaşlarınıza gerekli ilgiyi gösterin.bizleri unutmayın..talebim doğrultusunda gereğinin yapılmasını arz ederim ...

paylaşmammı kardeşim ya ben de 29 yaşındayım işsiz olmanın ne demek olduğunu çok iyi anladım bir ışık parlasa ailemden önce paylaşcağım insanlar sizsiniz çünkü sizin mutluluğunuz benim mutluluğum demektir ALLAH A EMANET OLUN KARDEŞLERİM

Arkadaslar bir çoğunuz devlet memuru olmak için kadro acılmasın bekliyorsunuz anladığım kadarıyla.Ben Türk Telekomda 19 yıldır çalısıyordum 30 Haziranda emekliliğimi isteyeceğim . Biliyorsunuz ki belirli bir çok kuruluş bünyesinde belirli bir özürlü statüsü bulundurmak zorunda özel ya da kamu olsun bu zorunlu. Türk telekom da açık var bu konuda ihtar aldı. 30 Hazirana kadar çok sayıda özürlü emekli olacak. Kadro acıklarını sanırım muhtemeln İş kur dan yerleştirecek alımları hangi görevlerde kullanacağını bilmiyorum.İsterseniz takip edin turktelekom com tr /insankaynalarında takip edebilirsiniz. Türk Telekom özelleşti sendikalı falan olamıyorsunuz bunu da eklemek isterim hala pTT ile karıştıranlar var.

Arkdaslar sitemize kac uye var duyurularımıza kulak verecek binlerce madur vatandas var bence birlikte hareket edip bu konuyo medyaya versek diyorum

2011 özürlü personel sınavı ne zaman olacak hala bir açıklama yokmu arkadaşlar?

ilk okul mezunlarıda bu sınavlara girebilecekmı ben şu anda 8 ci sinıftayım:) dışardan okuyoum bu konuda bilgisi olan varmı:):)

salim52 arkadaşımza bilgisi olan cevap versin arkadaşlar...

nur şahin;
verdiğin bilgi için teşekkürler...takip edicez emin ol...gerçi hayatımız takip :)
maxfatih;
kardeşim aaaah ah bende senin dediğini kaç kez söledimde kimse birlik olmuyoki..medya diyorum başkada bişeyd demiyorum...medyaya hitap edebilirsek herşey değişir bana göre..
ben açtığım bu face sayfamda toplanıp ordan hareket edelim dedim...sayfam ;
Sizce ben engellimiyim ? | Facebook

türkiye gazetesinde bir bölüm var engelliler için..
engelsizsayfa@tg.com.tr
yada
fatih.selek@tg.com.tr adreslerine e-mail ile şikayetlerinizi,istekleriniz sunabilirsiniz..buraya özürlü istihdamı ile ilgili,48 bin engelli açığı ile ilgili beklentilerimizi yazalım..gerekli yerlere ulaşır bence..isterseniz o gazeteyi alıp o sayfayı bi inceleyin ona göre bi yazı yollayın oraya ...kolay gele arkadaşlar...

buda BİMER'den gelen son cevap..yine aynı :)

6111 sayılı Kanun ile 657 sayılı kanunun özürlü istihdamına ilişkin hükümleri değiştirilmiş olup, her kurumun kendi sınavını yapması yerine merkezi sınav uygulamasına geçilmesi öngörülmüştür. Yeni duruma ilişkin olarak yeni bir yönetmelik hazırlanması öngörülmüş olup, konuya ilişkin çalışmalar devam etmektedir. Konu ile ilgili olarak www.dpb.gov.tr adresini takip edebilirsiniz.

max fatih tamam birlik olalım da medya ya nasıl ulaşıcaz

Benim anladığım bu sınav eylülden önce yapılmaz. Hayırlısı.

Seçim az bir süre kaldı.Normal memur alımları yapılıyor.30 bin öğretmen ataması yapılıyor.Şehit ve gazi yakınlarına iş sözü veriliyor,kanunlar düzenleniyor ama gel gör ki iş biz engellilere gelince değişiyor.Ne demek oluyor acaba bu.Bizlerin oyları lazım değilmi bunlara.Demek ki seçimde kendilerine çok güveniyorlar.Öyle de böylede seçimin galibi biz olucaz mı diyorlar acaba.Aksi takdirde engellilerin oyu azımsanmayacak kadar çok.

gercekten işimiz zor görünüyo duymaza geliniyoruz cünkü :( allah yardımcımız olsun inş bir an önce sınav zamanları belli olurda bizlerinde ümitleri kırılmaz :) bende yazı yollayanlardanım sadece buraya yazmadım cünkü hep aynı klasik seyleri söyleyip yazıp ciziyorlar :( hayırlısı

burcu_87 yazılanları tüm okumuyomusun.. bak ben misal türkiye gazetesine ulaşabileceğin bi yeri paylaştım ...hemde bizim için ayrılmış bir sayfaya yazmış olacaksın..ben yazdım..herkes yazsa daha iyi olur ...

özürlü memur alımı

seçimlerden önce dedikleri gibi 27 bin özürlü memur alınacakmı yada bu sene 2011 nisan mayıs dönemi daha açıklanmadı mı

ackurt19;

Diğerleri tamam da şehit ve gazi ailelerine verilen sözlerin hiçbirini tutmadılar.Haberiniz olsun istedim ackurt arkadaşım saygılar.

2011 Engelli Personel Aımı

merhaba arkadaşlar engelli personel alımı ile ilgili yeni bir haber veya açıklama olmu mu? haberi olan olursa paylaşsın lütfen..!!! ben takipçisiyim bakıyorum ama gözden kaçırdığım yerler de olabilir....

eeeeeyyyy millet bu konuyu boşlamışız...kimsede gelişme yokmu ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt