Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2011 Şubat ayı evde bakım aylığı alan iller ve tutarları..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
niğde dün yattı arkadaşlar darısı diğer illerin başına

saat 11 gibi civarı ist- için telefon ettim terslenerekdende olsa 3 ten sonrayı bekleyin diyerek bir cvp alabildim... zannetmiyorum ama umarım dediği gibi olur çünkü burası ist-

20 .02 Pazartesi saat 15 . Adanada yatmamiş .alan olursa lütfen bildirsin tüm katılımcılara teşekürler

evt şuan yatmadı hala ve sanırım dediğin gibi olcak bu sfer beklerim doğrusu çünkü son ödeme tarihi ayın 27 si keşke kredi kartını devlet bankalarından alsaydım her ay 4-üncü hafta dediğin zaman ayın 28 inde öde talimatı oluyo ama özel bankadan alınca 22 den başlıyo son ödeme 27-28 oluyo ama tek avantajı özel bankadan alınca lkredi imiti-2 katı oluyor ondan ne yapcan tşkler verdiğin haber için sırdaş

istanbuldaki arkadaşlar il sosyal hiz.Aradım bakım parası ne zaman yatar diye henüz belli değil ankaradan ödenek henüz gelmedi diyor ,buna inanmalımıyız yoksa herkez gibi geldide bekletiliyormudur bunun doğrusunu nerden öğrenebiliriz?

ödenekmi gelmedi :) dün ben aradım 3 den sonra denildi sana ödenekmi dediler ödenekler en geç ayın 10-una kadar türkiye geneline dağıtılır ama gerisi önemli daha sonra ne oluyo belli değil öğrenmek istiyosanda tam teşekküllü olarak sn selma aliye kavaf resmi sitesini ziyaret et ve derdini anlat tüzel veya gerçek şikayet veya başka konu başlığında o sana kalmış gerçi cvp 1-2 gün sonra elinde oluyo ama doğru cvp ı ozaman anlarsın gelmişmi gelmemişmi diye

ist bugünde yok.az önce öğrendim.25 ni beklicez galiba

işte benim merak ettiğim konu bu ödenekler il il ayrı tarihlerdemi gönderiliyor yoksa her ayın başında geliyorda bizleremi geç ödeniyor?

karabük 21,02,2011 tarihinde 570 tl yattı

Mersın yattı.
ılk aldığım bakım parası allah yedırmeyı nasıp etsın.
570 .00 tl

Adana için Astere haberi nerden aldın çünkü shçk nin tam bilgisi olmuyor gibi cevapveriyorlar Teşekür

ben groseride çalışıyorum,shçek görevlileri müşterimiz arada gelirler sohbet ederiz.sorduğumda 25 ocak a kadar alırsınız dediler.biliyorsun shçek adana kanalköprüde ve bize 500 metre mesafede.sabahtan akşama kadar okadar telefon ediliyor ki onlarda bıkmış.ama bizim açımızdan bakamıyorlar işte onlarda böyle engelli.

ÖZEL BAKIM MERKEZİ ÖDENEKLERİ

Özel Bakım Merkezlerinin 2011 Ocak ayı hak edişlerinin %70’i İl Müdürlüklerine gönderilmişti, geri kalan %30 tutarındaki ödenekler 17.02.2011 tarihinde İl Müdürlükleri hesaplarına gönderilmiş olup, söz konusu ödeneklerin ayın 25’ine kadar harcanması gerekmektedir. ödeneklerin hepsi illere aktarılmış biz hala neyi bekliyoruz en geç 25 ne kadar hak edenler alması gerekiyormuş.

saygı deyerli arkadaşlar kocaeli evde bakım yatmış siz yinede hesabınızı kontrol edip ona göre bankaya gidin yüce rabim hepinizin yardımcısı olsun inşallah almayan arkadaşlarda alırlar allaha emanet olun

istanbul 25 alıcak haberiniz olsun....
arkadaşım sosyal hizmetlerde çalışıyor şimdi aldım bilgiyi saygılar....

Istanbul müjde bakım paraları yatmııııııışşşşşşşşşşşşşş güle güle harcayın darısı bekleyenlerin başına.

O arkadaşına istanbul adına bizden selam söyle onlardan haber doğru gelmiyor maalesef.

istanbul yatan varmı başka arkadaşım nakdi maaş bölümünde çalışıyor söylim .. neyse seninki yattıysa istanbul genelinde yatmaya başlar senin bölge neresi..

ŞİŞLİ

Zaten istanbul yatınca hepimize aynı anda yatırılıyor tek bir sosyal hizmet var zaten güle güle harcayın sağlıcakla kalın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt