Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2011 Temmuz ayı evde bakım maaşı alan iller ve tutarları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dayicim

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar,Temmuz ayı evde bakım ücreti yatan illerin sıralı listesini bu başlıkta paylaşacağız.. Temmuz ayında bir aksilik yaşanmazsa evde bakım maaşlarının 600 TL olacağı söyleniyor.. Tabi bu artış temmuz ayına yansımayıp ağustos ayınada sarkabilir.. Bekleyip göreceğiz.. Sizden ricam oturduğunuz ilde bakım maaşını aldığınızda bu başlık altında paylaşmanızdır.. Böylece sizinle aynı ilde oturan diğer kişileride bilgilendirmiş olursunuz.. SaygıLaR.!

zam konusunda bizim söylentilerle işimiz yok.bazı arkadaşlar önce kesin temmuzda elimize geçecek diyorlardı şimdi,temmuzda alacağımız söylentisi var, ağustosa sarkabilir vs.

arkadaşlar tekrarlıyorum,bu ay haziran ayının maaşını alacağız ve 570 tl olarak.önümüzdeki ağustos ayında temmuz ayının maaşını 600 tl olarak alacağız. kafa karıştırmaya, umutlandırmaya gerek yok. ZAM AĞUSTOSTA ELİMİZE GEÇECEK.

peki ben birşey sormak istiyorum..haziran ayının konusunda yatan maaşlar ne olur o zaman...şahsen benim haziranda maaş yatmamasına rağmen konyada alan üyeler vardı..

Hayır 600 tl Ağustos ayında alınacak. İnatla bu ay diyorsunuz, ama Ağustos ayında. Şifa arkadaş doğrusunu demiş. Hala bu ay diyorsunuz..

yetkili kişinin ifadesini paylaştım sizinle. ezbere konuşmam ben

Binlerce engelli ve yakınının beklediği 2011 yılı evde bakım ücretleri yeniden belirlendi. İlk 6 aylık dönem için (Ocak Ayında) engelli yakınlarına aylık 571 TL, ikinci 6 aylık dönemde ise (Temmuz Ayında) 600 TL bakım ücret ödenecektir.

ÖNEMLİ NOT:Bakım ücreti peşin ödendiği için yapılan zamlar ŞUBAT 2011 den itibaren geçerli olacaktır. Engelliler OCAK 2011 de yine 545 TL bakım ücreti alacaklardır.

Hasan Tahsin YAZICI
Psikolojik Danışman

Pozitif Engelliler - Anasayfa haberidir.

nacar;

bakım ücretinin peşin ödendiğini nereden çıkarıyorsunuz? o zaman ilk altı ay için yapılan zam ,neden ocak değilde şubat ayında elimize geçti?

tamam işte ocak aylıgını şubatta alıyoruz yani geçen ayın aylıgını alıyoruz o yüzden peşin bu anlama geliyor:)

terslik bende galiba,ki bu aralar herhangi bir forumda mesaj yazsam,çok mantıksız karşılık alıyorum:(

nacar;

her ay,geçtiğimiz ayın parasını alıyoruz,bu da peşin alıyoruz demektir diyor! şimdi bu cümleye cevap verilir mi,verilmez mi,onu düşünüyorum! cevap yazıp yazıp,okeylemeden siliyorum:mad::mad::mad:

bilen arkadaşlardan yardım lütfen,peşin ödeme nedir!? dediğim gibi,bu aralar bende bir terslik var,ahmet diyorum mehmet anlaşılıyor.

akadaşlar her ay şu başlık altında tantana yaşamak zorundamıyız başlık konusu temmuz ayı bkım parası alan iller teşekkürler eskişehir ve canakkale lütfen başka konularda yazmayın

arkadaşlar ben, pazartesi yatacak dedim ama , bugun yatırmıslar kırıkkaleyi ,

ancak bisey sormak istiyorum ... ben bu ay ilk defa alıyorum. haziranın 2'sinde kabul edildi.. haziranın 5'de de benden hesap açmamı istediler.. ben işlemlerimi yaptım ama..

neden benim bu ay ki maaşım 418 TL ?... normalde zamnlı alıcaksınız falan demişler di?

murat bey, neden 570 tl değil de 418 tl hesabınıza yatırılmış bunu sosyal hizmetlere sorun. bu ay hesaplara 570 tl,önümüzdeki ay 600tl yatırılması gerekiyor. 418tl yatırılması normal bir durum değil.

kart parası felandır kardesım , bosver sesını cıkarma bı sonrakı ayda aynı sorunu yasarsan sorarsın hesabını , şifa bey yorum ıcın özür...

saydamya rumuzlu arkadaş shçk komisyonda onayladığı tarihten itibaren ödeme yapıyor aynı sorunu bende yaşadım bir sonraki ay düzelir merak etmeyin iyi günlerde harcayın

2011 temmuz ayı evde bakım maaşı Yatan iller

Çanakkale
Kırıkkale
Şanlıurfa
Tekirdağ
Kırşehir :eek:

iyi akşamlr bursadan alan yokmu banka tlf acdım yokk halenn

dayıcım yettı artık ben dort yıldır alıyom ama senınkı her ay bıktırdı yeter artık lutfen sana kalmadı duznlemek her ay senı ılk başklarda gormekten usandık bu devletımızıze kalmış bır konu sen olunca duzelcekmı sende bızım gıbı bekle yahu

alan ıl yazsın lutfen bu konuya başka bır konu karıştırmayın

salih_turkan;

sonuna kadar haklısın salih kardeş demek rahatsız olan ben tek değilmişim

2011 temmuz ayı evde bakım maaşı Yatan iller

Çanakkale
Kırıkkale
Şanlıurfa
Tekirdağ
Kırşehir
edirne
bursa:eek:

Kütahya yatmıştır(570 )... bilgisi olmayan öğrensin.duyurulur iyi günler

slm arkadaşlar

adıyaman merkez evde bakım aylığı yatmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt